Den här 6-åriga killen har redan en kropp som en olympisk mästare och vill bli fotbollsproffs - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 6-åriga killen har redan en…
En autistisk pojke målar färgglada muggar som terapi, men sen börjar alla att köpa dem En ung mamma gör intagningsprovet till universitetet med sin son i famnen

Den här 6-åriga killen har redan en kropp som en olympisk mästare och vill bli fotbollsproffs

Av sofia
1.645
Advertisement

Om du tror att det finns en korrekt ålder för att börja bygga muskler och skriva in sig på gym, så är svaret att det förmodligen inte gör det. Naturligtvis är det verkligen svårt att nå en perfekt fysisk form när man är ung, men ändå finns det ett 6 år gammalt iransk barn som med sin fulländade idrottskropp har nått miljoner följare över hela världen och har gjort sig förtjänt av en privilegierad plats vid Liverpool FC Academy.

Den 6-åriga pojken vid namn Arat Hosseini är född och uppvuxen i Iran med sin familj och sedan, på grund av ekonomiska svårigheter, flyttade han med sina föräldrar till England. Nu bor han i Liverpool och tränar varje dag som om han vore ett idrottsproffs. I själva verket har Arat alltid varit van vid att träna tillsammans med sin far Mohammed.

I själva verket tränade Mohammed sin son Arat redan från 9 månaders ålder och därför är det inte svårt att föreställa sig hur barnet som bara är 6 år gammalt har lyckats bli så vältränad att han till och med får idrottare och fotbollsspelare att avundas.

Advertisement

Mohammed säger: ”Arat vill bli den bästa spelaren i världen. Samtidigt kommer vi att ge honom den bästa utbildningen och vi tar konkreta steg i den riktningen." Av den anledningen fick den lilla pojken omedelbart framgång på nätet, från det ögonblick då hans far, efter att ha fått råd från sina vänner och bekanta, öppnade en officiell Instagramsida där bilder och videor på lilla Arat har publicerats och delats av mer än 4 miljoner följare.

När han var ännu yngre tränade Arat hemma i 20 minuter var 24:e timme, en regelbundenhet som ledde till en karriär på Liverpool FC Academy, för att träna konstant till att bli en extremt begåvad fotbollsspelare i framtiden!

Pappa Mohammed säger: "När Arat var barn rörde han sig ständigt och var alltid aktiv. Han började med gymnastik redan innan jag tog med honom till en liten klubb. Han var väldigt entusiastisk. Han var fem år gammal och jag uppmuntrade honom och har sedan sökt efter bättre möjligheter för honom. Han har alltid haft en passion för sport."

Han lägger sedan till: "Jag pratar med Arat om den positiva respons vi får på hans videor och berättar detta för honom för att motivera honom att uppnå sina mål. Men samtidigt är det mycket viktigt att skydda barn från de negativa aspekterna av sociala medier. Det är trots allt fortfarande ett barn som växer och håller på att lära sig hur en god utbildning även är mycket viktigt för oss."

Med sina fyra miljoner följare på Instagram har Arat fått uppmärksamhet och beröm av internationellt kända fotbollsspelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, något som ytterligare motiverar pojken att fortsätta sin vandring mot det olympiska mästerskapet och en karriär inom fotbollsvärlden.

Ända sedan han började träna för Liverpool Academy har han lockat till sig intresset från Arsenal, Manchester United och Barcelona, ​​enligt Daily Mail.
 

 

En ljus framtid inom fotbollsvärlden väntar på lilla Arat och om man tittar på hur mycket han bryr sig om sin dagliga träning och sin redan utmärkta fysiska form... förtjänar han det verkligen!

Kämpa på lilla Arat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack