Hon får ett mail från sin pappa som avlidit 10 månader tidigare med instruktioner på hur föräldrarnas silverbröllop ska firas - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon får ett mail från sin pappa som…
14 gånger som människor gjort världen till en bättre plats med sina vänliga handlingar En polis räddar en 12 dagar gammal flicka från att kvävas, ett år senare ber de honom att bli hennes gudfar

Hon får ett mail från sin pappa som avlidit 10 månader tidigare med instruktioner på hur föräldrarnas silverbröllop ska firas

Av sofia
384
Advertisement

Ibland kan det förflutna komma tillbaka till liv och i former och sätt som vi inte förväntar oss. Minnen, föremål, händelser och människor kan ha kraften att föra oss tillbaka till avlägsna, men långt ifrån bortglömda, minnen.

Detta är vad som hände Alyssa Mendoza, en tjej som ursprungligen kommer från Filippinerna, när hon fick ett e-postmeddelande som var minst sagt överraskande och oväntat. Vi pratar om en av de där situationerna där du knappt kan tro dina ögon. Varför? E-postmeddelandet skickades av hennes pappa, som avlidit 10 månader tidigare.

Mannen hade planerat att skicka mejlet en tid innan och i texten började han med orden "om jag inte längre kan tänka ordentligt eller ännu värre, om jag inte längre finns". Tyvärr blev det så, med tanke på att det värsta scenariot inträffade. Alyssa, var till en början rädd för vad det skulle stå i mejlet och väntade i två dagar innan hon öppnade meddelandet för att upptäcka att innehållet var mycket spännande.

I mejlet hade kvinnans far skrivit till sin dotter alla instruktioner för att på bästa sätt fira 25-års bröllopsdagen mellan honom och hans fru. "Min fars kärlek till mamma var garanterat oändlig" kommenterade Alyssa, rörd över det som hände.

Det framgår tydligt av meddelandet att det hade skrivits av en förälskad man, även efter alla dessa år. Tyvärr kunde Alyssas föräldrar inte fira silverbröllopet tillsammans, men hennes dotter beslutade att respektera den avlidne pappans önskan ändå. I ett inlägg på Facebook berättade hon hela historien som följdes med spänning av tusentals människor runt om i världen.

Många blommor, en tid hos frisören, dekorationer och andra överraskningar, allt detta hade mannen planerat för att glädja sin fru inför deras bröllopsdag. Silverbröllopet är ett betydelsefullt ögonblick och för honom var det en chans att visa den kärlek han kände för sin fru. Så han förutsåg och gav sin dotter instruktioner i de olika situationerna och hade planerat en mycket speciell dag för sin fru som skulle avslutas med ett möte mellan dem.

Advertisement

Självfallet väckte dessa ord starka känslor hos Alyssa, som beslutade sig för att göra sin mammas dag speciell genom att göra allt det som hennes pappa hade velat. Den glädje som hon kunde se på sin mammas ansikte gjorde att det var värt alla ansträngningar och att ha hedrat sin pappas minne innebar att känslomässigt ha firat kärleken mellan de två. En sorglig men samtidigt positiv berättelse, som lär oss vikten av kärlekshandlingar som är så vackra att de kan gå bortom alla gränser, till och med döden. Alyssas mamma kommer alltid att veta att hennes man hade starka känslor för henne, även om ödet har beslutat att dela dem.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack