4 gäss blir en äldre kvinnas "livvakter", de följer henne och skyddar henne vart hon än går - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
4 gäss blir en äldre kvinnas "livvakter",…
Den 105-åriga gammelmorfarn kramar sitt nyfödda barnbarnsbarn, videon är fulladdad med kärlek En man bestämmer sig för att bygga en skyddshjälm i koppar för att sluta röka en gång för alla

4 gäss blir en äldre kvinnas "livvakter", de följer henne och skyddar henne vart hon än går

Av sofia
2.131
Advertisement

När vi tänker på husdjur är det första som vi kommer att tänka på hundar. Ändå är "människans bästa vän" inte den enda varelsen som kan visa oss lojalitet och närhet. Ibland slås deras "rekord" helt enkelt av djur som vi bara inte förväntar oss det av. Det räcker med att läsa den intressanta historien vi nu ska dela för att bli övertygad om motsatsen.

Vilka är då huvudpersonerna? Jo, en kvinna och... fyra söta gäss! Ja, du läste rätt, dessa fjäderbeklädda djur och deras mänskliga vän har verkligen blivit oskiljaktiga. De agerar som livvakter och följer bokstavligen henne vart hon än går. Så pass mycket att deras "äventyr" filmades, blev viralt och fick mycket uppmärksamhet på nätet.

Det hela började när den gamla kvinnan i fråga, som bor på landsbygden och hyr ut sitt hus till gäster och turister, drabbades av en hjärnblödning.

Hennes hälsotillstånd var svårt och det tog lite tid att återhämta sig, under vilken kvinnan inte ens kunde tala. hon blev vän med gruppen gäss, som hjälpte henne i de svåra stunderna, vilket gjorde att de både erbjöd henne terapi och kamratskap.

Advertisement

Från det ögonblicket slutade de aldrig vara vid hennes sida. Fåglarna bor med kvinnan och "eskorterar" henne vart hon än går. De visar verkligen en lojalitet och en närhet utöver det vanliga. Så snart de inser att faran närmar sig deras ägare, går de in i försvarsställning och låter sina röster bli hörda mot "inkräktaren" vare sig det är ett djur eller en människa.

Uppställda på rad framför eller bakom henne, dessa gäss sköter verkligen sitt jobb som "livvakter". Det räcker med att titta på bilderna för att inse det. Denna gamla kvinna kan verkligen räkna med sitt exceptionella skyddsteam!

Nedan finner du länken till videon som visar dem medan de "arbetar":

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=TTayHwYi3Xc

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack