En pappa låter tatuera sin dödfödda sons händer på sig för att alltid kunna känna hans sköra kram på sitt bröst - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pappa låter tatuera sin dödfödda…
Pappan får vårdnaden om sin son och tar honom ifrån sitt ex som inte ens ville behålla barnet Grannarna ringer polisen när de hör två äldre människor gråta, polisen kommer och lagar middag åt dem

En pappa låter tatuera sin dödfödda sons händer på sig för att alltid kunna känna hans sköra kram på sitt bröst

Av sofia
1.811
Advertisement

Det första barnets födelse är en unik glädje, ett speciellt ögonblick som pappor och mammor väntar på med spänning, känslor och kanske en liten nypa ångest. Tyvärr går inte alltid allt som det ska och man bör inte glömma att både graviditeten och förlossningen är mycket speciella situationer.

Brad Kearns lärde sig detta med enorm smärta när hans första barn kom till världen. Tyvärr hann pojken aldrig se dagens ljus eftersom han redan var död vid födseln. Det är värdelöst att ens försöka beskriva den smärta som en förälder kan uppleva i en sitaution som denna. Brad beslutade sig dock för att han aldrig skulle glömma sin son och för att hålla hans minne vid liv valde han ett riktigt vackert och rörande sätt.

Brad kunde inte krama sitt barn eller ta honom med sig hem. När han föddes överlevde pojken inte, men han lämnade verkligen ett outplånligt spår i hjärtat på mannen, som inte fick chansen att vara pappa. Det är just detta "outplånliga tecken" som Kearns ville ha på sin egen hud till minne av sitt barn och för att han symboliskt sett alltid skulle finnas hos honom.
 
På bröstet har Brad låtit tatuera två små händer de av det nyfödda barnet som han aldrig hann krama och gosa med som han borde ha gjort. De två tatueringarna, små men fulla av mening, verkar vara där precis som när du plockar upp en bebis som vilar händerna på sin pappa, trygg och skyddad av familjens värme.
 

Brad funderar ofta på hur hans liv skulle ha varit om hans första barn hade överlevt och minnet av honom finns alltid där när han tittar på sina små handformade tatueringar. Lyckligtvis för honom blev han senare pappa till två barn, som växer upp i ett hem fullt av kärlek och omtanke. Vi är dock säkra på att han aldrig kommer att glömma den bräckliga varelsen som, även om han inte hade styrkan att öppna ögonen, hade kraften att öppna sin fars hjärta.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack