En 56-årig kvinna räddar livet på en polis genom att hoppa på mannen som attackerat honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 56-årig kvinna räddar livet på…
En cancersjuk man och hans hund dör med en 1 timmes avstånd, de enades av ett mycket starkt band Efter att ha ätit på sin 3-åriga dotters restaurang skriver den här pappan en väldigt gullig recension

En 56-årig kvinna räddar livet på en polis genom att hoppa på mannen som attackerat honom

Av sofia
913
Advertisement

Ibland kommer de mest heroiska och modiga gesterna från människor som vi inte förväntar oss det av. När vi tänker på en atletisk och energisk gest, gjord för att hjälpa en person i nöd, är det verkligen inte en lugn 56-årig mormor vi tänker på.

Ändå när det gäller den kvinnliga huvudpersonen i historien som vi nu kommer att berätta, var det inte så, eftersom denna dynamiska kvinna som redan passerat 50 strecket blivit känd för en handling i riktig superhjältestil.

Vi befinner oss i Baton Rouge, Louisiana. Vickie Williams-Tillman körde på gatorna i staden för att utföra några ärenden, när hennes uppmärksamhet fångades av en livlig diskussion som ägde rum vid sidan av vägen.

En polis vid namn Billie Amie hade en livlig diskussion med en privatperson. Vickie kände naturligtvis inte till orsaken bakom tvisten, men en snabb titt var tillräckligt för att förstå att det inte var en lugn situation. Det var tydligt att polisen var i svårighet, vilket fick kvinnan att stanna, rulla ner rutan och fråga om han behövde hjälp.

Polisen hann inte ens svara innan mannen bokstavligen hoppade på honom, tog tag i hans batong och började slå honom i huvudet. Vid denna tidpunkt tvekade inte Vickie längre att bestämde sig för att agera.

Hon klev snabbt ut ur bilen och tog tag i brottslingen bakifrån, samtidigt som mannen försökte stjäla pistolen från Agent Amie. Tillsammans lyckades de stoppa honom och hålla kontroll över situationen tills dess att förstärkningningen kom. "Han behövde hjälp och jag kunde inte lämna honom ensam", sa kvinnan när hon beskrev vad som hade hänt och det gjorde hon verkligen inte. Man skulle faktiskt kunna säga att utan hennes ingripande kunde det ha slutat riktigt illa för polisen.

Advertisement

Gärningsmannen identifierades och arresterades efter episoden, medan Vickie fick ett hedersutnämnande från stadens polisstyrka. Hennes hjältedåd var verkligen föredömlig och Agent Amie - tillsammans med sina kollegor - tackade henne och överöste henne med beröm. Det är skönt att veta att det finns sådana människor, riktiga hjältar utan cape eller superkrafter, men som kan ingripa på ett konkret sätt för att hjälpa till.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack