Efter att ha ätit på sin 3-åriga dotters restaurang skriver den här pappan en väldigt gullig recension - TittaPaVideon.se
x
Efter att ha ätit på sin 3-åriga…
En 56-årig kvinna räddar livet på en polis genom att hoppa på mannen som attackerat honom En 6-årig flicka överges av sin mamma mitt i gatan och räddas av en främling

Efter att ha ätit på sin 3-åriga dotters restaurang skriver den här pappan en väldigt gullig recension

30 Maj 2020 • Av sofia
9.895
Advertisement

En pappa skulle göra allt för sin älskade dotter, till och med låtsas vara en hungrig kund som ivrigt väntar på sin beställning vid bordet. Hur många gånger har dina barn eller barnbarn involverat dig i deras fantasifulla lekar där de fantiserar om att ha ett eget kök, om inte en hel restaurang? Chris Kyle har just blivit symboliskt vald till "årets pappa" av människor på internet efter att ha publicerat en fantastisk recension av en ny "restaurang" som drivs av sin 3-åriga dotter Ava. Å andra sidan, särskilt under dessa mörka tider, måste vi alla försöka stötta små lokala företagare!

Självklart fångades hela händelsen med några fantastiska bilder som säkerligen kommer att få dig att le.

Chris sätter sig vid bordet på Avas "restaurang" och väntade tålmodigt på att dottern skulle ta hans beställning

Naturligtvis gav Ava sin pappa det bästa bordet! Det fanns till och med ballonger, men när Chris frågade Ava vad de gjorde på hans stol, svarade hon nonchalant ​​"Bry dig inte om det, de är mammas." Efter denna speciella upplevelse delade Chris en mycket professionell recension på sin Instagram av den plats där han just hade ätit.

"Så idag försökte jag stötta ännu ett afroamerikanskt företag som heter Ava's Kitchen, det öppnade precis och jag gick dit för att äta lunch. Platsen är riktigt ren, men låt mig säga några ord om dess ägare!"
 

 

Advertisement

"Jag väntade i cirka 45 minuter på min beställning och jag var den enda kunden som var närvarande. I början gjorde hon stora framsteg, sedan stannade hon upp i 20 minuter eftersom hon var tvungen att titta på Paw Patrol på TV. Kundservicen kunde kanske ha varit bättre, men kocken är väldigt trevlig, så jag ska ge henne en ny chans. Låt oss inte ge upp bara för ett misstag!"

Ursprungligen var Chris lite skeptisk när det gällde att köpa detta miniatyrkök, men när han såg sin dotters lycka kände han att det varit en god investering. "Det var värt vartenda öre!" berättar han stolt.

Chris är en egenföretagare och har under den här karantänperioden möjligheten att arbeta hemifrån och spendera mer tid tillsammans med sin dotter Ava som alltid är glad och har ett leende på läpparna.

Advertisement

Ava är en tjej med en mycket stark personlighet och är alltid glad redan när hon kliver upp på morgonen. Bilderna av den lilla flickan tillsammans med sin pappa är otroligt söta.

Advertisement

Chris säger att han är glad ifall hans "recension" spred glädje bland människor, framförallt eftersom vi behöver skratta extra mycket under karantänen på grund av pandemin

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack