En flicka ber sin pappa klä ut sig till sjöjungfru på sin födelsedag, han gör det och bilderna är verkligen minnesvärda - TittaPaVideon.se
x
En flicka ber sin pappa klä ut sig…
En kille förflyttar sig mer än 2000 km för att återförena en hund med sin matte som är allvarligt sjuk Sallad på emmervete, tonfisk, körsbärstomater och squash - ett enkelt och nyttigt recept med en smak av sommar

En flicka ber sin pappa klä ut sig till sjöjungfru på sin födelsedag, han gör det och bilderna är verkligen minnesvärda

04 Augusti 2020 • Av sofia
1.451
Advertisement

Vi vet att relationen mellan pappor och döttrar är en mycket speciell relation, en viktig relation full av känslor som ger båda väldigt mycket. För pappor är flickor speciella varelser att skydda och uppmuntra, för döttrar å andra sidan representerar en pappa den manliga förebilden, i en vision som de kommer att ta med sig även upp i vuxenlivet.

Det säger sig självt att när en söt och bedårande liten flicka som fyller år, ber sin pappa om något - till och med något lite pinsamt och ovanligt - kan han knappast säga nej. De charmiga bilderna vi nu ska visa dig är ett tydligt bevis på det.
 

När flickan i fråga fyllde åtta visste hon redan exakt vad hon önskade sig till födelsedagen, det vill säga att klä ut sig till sjöjungfru och ha en oförglömlig dag... självklart tillsammans med sin älskade pappa. Vi menar inte att pappan bara skulle finnas där för att hålla henne sällskap, flickan insisterade även på att pappan skulle vara med på bild och även han förvandla sig till en "sjöjungfru".

Pappan kunde helt enkelt enkelt inte säga "nej". Hans dotter insisterade så pass mycket att han i slutändan beslutade sig för att kasta sig in i denna upplevelse och ha kul och han kunde inte ha varit lyckligare, eftersom det garanterat blev en mycket rolig upplevelse med mycket skratt. Den som var mest lycklig var självklart födelsedagsbarnet och det är inte svårt att förstå varför om man tittar på bilderna.

Advertisement

Den professionella fotografen i Arkansas Desirae Deal, specialiserad på konstnärliga och kreativa porträtt, har verkligen lyckats fånga de vackraset stunderna och blivit en del av det roliga även hon. Om man försöker tänka sig in i hennes situation skulle det nog vara svårt att inte brista ut i skratt framför en fullvuxen man som inte direkt har en vältränad kropp utklädd till sjöjungfru (eller kanske snarare "sjögosse") som poserar tillsammans med sin lilla dotter.

Denna ovanliga och vackra situation har verkligen spridit glädje och vi är säkra på att flickan verkligen inte kommer att glömma denna speciella upplevelse tillsammans med sin pappa.

Pappan lyckades verkligen göra sin dotter lycklig utan att skämmas av rädsla för stereotyper eller liknande. När allt kommer omkring, i var och en av oss, även när vi är vuxna, finns det ett barn, och då och då är det bra att ge det lite utrymme, även på de mest extravaganta sätten!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack