En generös herrfrisör ger en hemlös man ett nytt utseende och han fäller tårar av glädje över sin förändring - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En generös herrfrisör ger en hemlös…
De räddar livet på en katt för att adoptera bort den, men den 12 bilder med en positiv laddning som kommer att ge dig hopp om människans godhet

En generös herrfrisör ger en hemlös man ett nytt utseende och han fäller tårar av glädje över sin förändring

Av sofia
3.676
Advertisement

Att leva på gatan utan tak över huvudet, en säng att sova i eller minst två varma måltider om dagen kan få vem som helst att se mycket äldre ut. Konstant utsatt för väder och vind och utsatt för andra människors bedömning som ibland kan bestämma sig för att donera några få mynt eller lite kaffe gör att man snart riskerar att bli deprimerad. Josè Antonio var en av dessa stackars människor som haft otur i livet då han för mer än 30 år sedan förlorade sitt jobb och tvingades bo på gatan. Idag ser han i ansiktet äldre ut än vad han egentligen är och hans hår och skägg har vuxit så mycket att hans ansikte inte längre är igenkännligt. En vacker dag bestämde sig dock en frisör i grannskapet, som varje dag såg Josè kämpa för att få något att äta, för att ge honom en gåva.

Frisören som såg Jose på gatan varje dag erbjöd honom att förändra sitt utseende och därmed ge honom chansen att återupptäcka sig själv. Den "radikala" förändringen inkluderade trimning av skägget och håret, samt nya kläder. Josè tackade ja till erbjudandet från den snälla mannen och över en natt förändrades hans utseende radikalt.

Långt vitt hår och ovårdat skägg har lämnat plats för en trendig frisyr och ett absolut välvårdat skägg. När Josè såg sig själv i spegeln, i slutet av denna restyling, kunde han inte tro sina ögon. Tårar av glädje började falla ner för kinderna och med ett leende på läpparna undrade han om någon skulle ha känt igen honom.

Advertisement

För första gången på många år kände sig Josè levande igen och människor såg äntligen på honom på ett annat sätt. Efter alla dessa år som han tillbringat på gatan kan Josè nu titta sig i spegeln med nytt självförtroende. Alla som kom ihåg honom blev förvånade över en sådan drastisk förändring och var mycket glada för hans skull.

Frisören som hjälpte Josè publicerade även en video på Facebook med förvandlingen av den hemlösa mannens utseende, i hopp om att hjälpa honom att hitta arbete. Den goda nyheten är att en förening som arbetar med hemlösha har lyckats hjälpa Josè så han slipper leva på gatan. Allt som återstår att önska Josè en god fortsättning i hopp om att han kommer att uppnå det han vill i sitt liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack