En man blir inlagd på grund av coronaviruset, hans hund följer honom och väntar i flera dagar utanför sjukhuset - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man blir inlagd på grund av coronaviruset,…
En av de saker en mamma aldrig borde göra är att glömma bort sig själv En sophämtare räddar livet på en äldre kvinna efter att ha märkt att hon inte slängde sopor sedan 2 veckor tillbaka

En man blir inlagd på grund av coronaviruset, hans hund följer honom och väntar i flera dagar utanför sjukhuset

Av sofia
785
Advertisement

Det bevis på lojalitet och ovillkorlig tillgivenhet som våra fyrbenta vänner kan ge oss är ibland verkligen otroligt. Särskilt hundar kan visa oss en närhet som ofta är svår att hitta även hos människor.

Glädje, smärta, sorg, ilska, sjukdomar och motgångar, de bryr sig inte, för ingenting kommer någonsin att äventyra kärleken till de människor de älskar. Ett perfekt bevis på detta är gesten som den underbara golden retriever hunden gjorde som är huvudperson i vår berättelse. En hund som i den fruktansvärda situationen som hans husse tvingades gå igenom på grund av coronaviruset inte drog sig för att visa att han fanns där för honomsin ägare och på sitt eget sätt uttryckte allt sitt stöd.

Vi befinner oss i Turkiet, i Bartin. Här, precis som i resten av världen, har det inte varit någon brist på människor som blivit inlagda för Covid-19. Viruset som har plågat hela planeten med smitta och offer har tyvärr också påverkat ägaren till denna fantastiska hund.

Mannen blev inlagd på sjukhuset akut på intensivvårdavdelningen och i en så komplicerad situation bestämde sin hunden för att inte överge sin husse. Så han sprang bokstavligen efter ambulansen som transporterade mannen i flera kilometer hemifrån till sjukhuset och när han väl var där vägrade han att lämna honom. Med en orolig uppsyn lade han sig framför sjukhuset i flera dagar och höll ett öga på entren, i hopp om att förr eller senare se sin husse komma ut därifrån.

Sjukhuspersonalen kunde inte låta bli att lägga märke till hunden och började ge den mat och kallade den "Mod". Ett smeknamn som passar alldeles utmärkt med tanke på vad detta fantastiska djur som blev huvudpersonen i en historia om lojalitet och kärlek som har rört människor runt om i hela världen har gjort.

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack