En kvinna filmas medan hon förstör 50 svalbon med en sopborste, blir polisanmäld och riskerar fängelse - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna filmas medan hon förstör…
Beslutsamma, drömmare och väldigt beskyddande - de som är födda i Kräftans tecken älskar och vill alltid bli älskade Inför andra passagerares likgiltighet lämnar en pojke sin plats åt en gravid kvinna på tunnelbanan

En kvinna filmas medan hon förstör 50 svalbon med en sopborste, blir polisanmäld och riskerar fängelse

Av sofia
3.645
Advertisement

Det finns scenarion som vi inte skulle - och inte borde behöva - bevittna någonsin, som helt enkelt är för grymma, onödiga och omotiverade. Våld mot naturarv är ett av dessa, särskilt när det gäller oskyldiga och försvarslösa djur.

Precis som i fallet med den tragiska episoden vi nu ska prata med dig om, som tyvärr handlar om ett onödigt och kriminellt raseri mot några svalbon. Dessa flyttfåglar dyker upp under vården för att sedan flytta från en plats till en annan och bygga sina karakteristiska fågelbon. En spansk kvinna gav dock inte dessa djur friheten att få leva fredligt och filmades medan hon utförde en minst sagt skamlig handling.

Med en lång sopkvast i handen tyckte kvinnan, i den spanska staden Daya Nueva, i provinsen Alicante, att hon hade rätt att eliminera 50 svalbon under taket på ett hus vilket resulterade att hon tog livet av många små fågelungar och förstörde minst lika många ägg.

Det fruktansvärda scenariot filmades på natten av en man som var på väg att kasta sina sopor och kom på henne medan hon genomförde denna onda och kriminella handling. Att förstöra svalbon är faktiskt ett brott i många länder runt om i världen och i Spanien kan det leda till fängelse från 6 månader till 2 år. Mannen filmade händelsen och delade den på sociala medier och på kort tid kunde vem som helst se videon.

Med tanke på vad kvinnan gjorde, närmade han sig och försökte få henne att sluta flera gånger, men hon nästan låtsades som ingenting, vägrade sluta och fortsatte att ha ner svalbona med allt det som fanns därinne med en sopkvast och dödade på så sätt både ägg och fåglar.

Advertisement

Mannen ifråga heter Isaias och filmade händelsen för att sedan anmäla den till Guardia Civil. Myndigheterna började därefter omedelbart utreda fallet och kvinnan kommer att tvingas stå till svars för brottet mot en skyddad art som svalan. Dessutom hände allt detta mitt under coronaviruspandemin, då det fortfarande råder förbud och begränsningar när det gäller att lämna hemmet. Enligt vad som ses i videon skulle kvinnan även ha brutit mot dessa. Allt som återstår är att hoppas se färre sådana grymma och omotiverade gester i framtiden och att denna kvinna får betala för det hon gjort.

Tags: DjurAktuellt

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack