Det här paret på motorcykel delar ut vatten, mat och omtanke till gatuhundar under coronakrisen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här paret på motorcykel delar…
Hemmagjord bechamelsås - hur du gör den på ett enkelt sätt och med endast några få ingredienser En mamma till en 3-årig pojke med cancer som lever isolerad under sina sista dagar vädjar till allmänheten:

Det här paret på motorcykel delar ut vatten, mat och omtanke till gatuhundar under coronakrisen

Av sofia
3.061
Advertisement

I hårda och mycket svåra tider som under denna globala coronaviruspandemi som tvingar oss att stanna hemma för att avbryta smittkedjan är det helt rätt att tänka på de människor och familjer som i denna kris står inför ekonomiskt komplexa situationer, men låt oss inte glömma bort alla stackars gatuhundar. Ett mexikanskt par visade sin omtanke på ett mycket gulligt sätt och "fångades på bar gärning" medan de gjorde något mycket vackert.

I Mexiko, fram till den 30:e april 2020, har man avbrutit offentliga, privata och sociala aktiviteter för att stoppa spridningen av covid-19. Endast aktiviteter som rör medborgarnas hälsa, säkerhet och skydd upprätthålls. Landet står still på grund av pandemin, precis som de flesta andra länder i resten av världen. Även om människorna har stannat upp, har djuren inte gjort det och många hemlösa valpar irrar runt på de tomma gatorna utan att få varken mat eller omtanke från förbipasserande. Det är väldigt tufft för dem.

Lyckligtvis finns det människor som tänker på dem. Den mexikanska webbplatsen Noticias de Codigo har "fångat" ett ungt par som på natten den 31:a mars 2020 delade ut mat och lite tillgivenhet till många herrelösa hundar, förvirrade av den speciella situation som vi alla just nu  upplever.

Paret, en man och en kvinna, anlände ombord på en motorcykel och donerade mat till en stackars gatuhund på jakt efter vatten och mat, dessutom stannade flickan upp några extra minuter för att klappa hunden.

En vacker gest från någon med ett stort hjärta som ville sända en extra tanke till dessa stackars fyrbenta vänner som i detta svåra och upprörande ögonblick också behöver vatten, mat och kanske lite extra kärlek.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack