5 killar blir föräldralösa efter att ha förlorat sin pappa på grund av coronaviruset, 6 år tidigare hade mamman dött på grund av en tumör - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
5 killar blir föräldralösa efter…
En nigeriansk mamma föder två 6 enkla och effektiva sätt att nyttja salt i hemmet

5 killar blir föräldralösa efter att ha förlorat sin pappa på grund av coronaviruset, 6 år tidigare hade mamman dött på grund av en tumör

Av sofia
652
Advertisement

Coronaviruset har tagit mycket från människors liv, men för vissa har det tagit mer. Naturligtvis har många människor lidit av att inte kunna träffa sina nära och kära under flera månader på grund av att de inte kunnat lämna hemmet eller på grund av den osäkerhet som har spridit sig på grund av smittorisken. Men det finns även de som har betalat för spridningen av viruset med sina liv.

En 55-årig man blev offer för Covid-19 och lämnade 5 barn efter sig. 6 år tidigare hade de redan förlorat sin mor på grund av cancer och nu har de inga föräldrar.

via: Daily Mail

Miguel Plangca hade lyckats få sina barn att le igen även efter det att han förlorat sin fru på grund av cancer. Familjen hade trots sorgen lyckats gå vidare. Sedan kom Covid-19 och gav barnet ännu ett hårt slag.

Mannen smittades av viruset och när hans hälsa försämrades blev han inlagd på intensivvården.

Under 41 dagar hoppades barnen på att få krama om sin pappa igen, som sedan några år tillbaka hade lyckats göra mammans frånvaro mindre tung. Men tyvärr blev det inte så. Efter att ha kämpat i mer än en månad tog viruset Miguels liv. Den äldsta dottern tog avsked av sin pappa på sociala medier: "Du kämpade hårt ​​pappa. Tack för allt. Vi kommer att sakna dig. Vi älskar dig."

I denna sorgliga berättelse är den goda nyheten att dessa föräldralösa barn kommer att kunna dra nytta av de 13 000 pund som samlats in genom en kampanj på nätet. Pengarna kommer inte att fylla det tomrum som förlusten av två föräldrar inom loppet av bara några år kan skapa, men det är ett tecken på att barnen inte kommer att bli ensamma, åtminstone hoppas vi att de inte blir det!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack