Inför andra passagerares likgiltighet lämnar en pojke sin plats åt en gravid kvinna på tunnelbanan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Inför andra passagerares likgiltighet…
En kvinna filmas medan hon förstör 50 svalbon med en sopborste, blir polisanmäld och riskerar fängelse Efter 6 långa år lyckas en kvinna äntligen krama om sin hund igen som hon trodde sig ha förlorat för alltid

Inför andra passagerares likgiltighet lämnar en pojke sin plats åt en gravid kvinna på tunnelbanan

Av sofia
3.642
Advertisement

Det är inte ovanligt att vuxna och människor i en viss ålder klagar på ungdomars sätt och beteende, som mestadels anses vara respektlöst och utan värderingar. I verkligheten, precis som med alla saker i livet, är sanningen aldrig en och varje situation bör utvärderas för sig innan man gör hastiga bedömningar. Speciellt eftersom dessa fördomar med tanke på den episod vi nu ska berätta för dig verkligen inte alltid stämmer.

Huvudpersonen är en pojke som i en situation med betydande likgiltighet från vuxna människor gav många passagerare en viktig läxa även om de var äldre än honom.

Vi befinner oss i Malaysia, ombord på en tunnelbana. Här, under många människors otroligt likgiltiga ögon, tvingades en gravid kvinna att stå upp, utan att någon av de sittande människorna på artigt sätt erbjöd henne sin plats.

En situtation som kanske många av oss hamnat i som reser med kollektivtrafik. Ibland är människors egosim verkligen något  skamligt och oacceptabelt. Även om de vuxna på tåget inte insåg det så fanns det som tur var ett barn som förstod att det var dags att visa medmänsklighet och göra något vänligt.

Advertisement

Så, utan att tänka för mycket, ställde han sig upp från sitt säte och erbjöd den gravida kvinnan sin sittplats. Den framtida mamman, som inte orkade stå upp längre, accepterade gladligen och tackade den unge mannen.

Allt detta hände utan att någon av de andra passagerarna rörde ett finger som man tydligt kan se på videon som filmats av en övervakningskamera där män och kvinnor som sitter bekvämt inte ser den gravida kvinnan eller för att vara mer exakt, ser men beslutar sig för att ignorera henne.

Okay ini anak siapa ni?

Pubblicato da Ally Iskandar su Mercoledì 8 agosto 2018

Den medmänskliga och vänliga gesten som denna lilla herre gjorde blev snart populär på nätet, fick många kommentarer och mycket  uppskattning, i kombination med minst lika mycket kritik gentemot likgiltigheten hos passagerarna som inte lämnade plats åt den framtida mamman. Det enda som återstår är att berömma denna pojke, som verkligen förstod den djupa innebörden av gott uppförande bättre än många vuxna!

Tags: BarnMotiverande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack