En lärare virkar 23 söta små dockor som representerar hennes elever under pandemin - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En lärare virkar 23 söta små dockor…
Efter 6 långa år lyckas en kvinna äntligen krama om sin hund igen som hon trodde sig ha förlorat för alltid Den här mannen fick en genialisk idé på hur man kan plantera tomater i trädgården genom att använda en plasthink

En lärare virkar 23 söta små dockor som representerar hennes elever under pandemin

Av sofia
1.716
Advertisement

Sedan coronaviruspandemin bröt ut, i många länder runt om i världen, har allas vanor förändrats oväntat och på ett drastiskt sätt. Framförallt tvingades många skolelever över en natt plötsligt att kommunicera med sina lärare och klasskamrater hemifrån via en skärm. Efter många veckor med denna typ av undervisning är det oundvikligt att man börjar sakna den normala undervisningen, inte bara från elevernas sida utan också för lärarna.

Ingeborg, den holländska läraren som är huvudpersonen i vår berättelse vet detta mycket väl och för att känna sig närmare sina små elever och dela ett positivt ögonblick med dem, har hon bestämt sig för att göra i ordning en speciell överraskning att ge var och en av dem.

image: Reddit

Kvinnan är lärare till 23 barn i staden Haarlem i Nederländerna. Det är en av de människor som bokstavligen har ägnat ett liv åt undervisningen och ser sitt yrke som om det var ett uppdrag. Därför känner en lärare som hon i den svåra situationen som världen går igenom behovet av att återupprätta kontakten med sina elever och göra något som går bortom distansstudierna.

Eftersom hon dessutom brinner för virkning beslutade sig Ingeborg för att använda sina kunskaper och virka 23 små personliga dockor. 23 stycken, precis som hennes elever, som tog "form" i lärarens skapelser. Hon har dessutom försökt fånga varje liten detalj. Varje stickad "elev" har allt som kännetecknar den, från glasögon och fräknar, till hans eller hennes typiska sätt att klä sig på.

image: Facebook

Efter att ha tillbringat många timmar med att genomföra detta mycket speciella projekt, kunde hon äntligen visa dockorna för sina elever och deras föräldrar. Reaktionerna hon fick översteg alla förväntningar och Ingeborgs skapelser hade enorm framgång. Endast en sak saknades, enligt vad de små eleverna påpekade för henne, en docka av henne själv. Läraren började genast arbeta och på kort tid avslutade hon sin stickade "klass".

Utan att sätta namn, lät Ingeborg sina elever hitta sin docka och detaljerna stämde så bra att ingen gissade fel. En alldeles förtjusande gest som verkligen visar all den omtanke som en lärare som älskar sitt jobb kan ha gentemot sin klass, även och speciellt i de svåraste stunderna.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack