Barnbarnet överraskar sin farfar genom att restaurera hans veteranbil inför hans födelsedag - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Barnbarnet överraskar sin farfar genom…
De hittar en nyfödd bebis i en brunn tack vare en tax som vägrar sluta skälla En 7-årig pojke räddar livet på sina yngre kusiner efter en plötslig explosion på en båt

Barnbarnet överraskar sin farfar genom att restaurera hans veteranbil inför hans födelsedag

Av sofia
3.632
Advertisement

En förälder skulle verkligen göra vad som helst för att se sitt barn lyckligt. ​​Uppoffringar, råd, närhet och hjälp är alla delar av den fantastiska rollen som dessa figurer har i allas våra liv, de är grundläggande stöttepelare.

Om allt detta gäller för pappor och mammor, är det minst lika giltigt för mor- och farföräldrar. Bandet som skapas mellan en farfar och ett barnbarn till exempel är något unikt och speciellt, så pass mycket att även barnbarnen ser på de "gamla" familjemedlemmarna som människor tack vare vilka de formas och växer upp på bästa sätt. Cam och Fred, barnbarn och farfar, som är huvudpersoner i den vackra historia vi nu ska berätta för dig, vet detta mycket väl.

Gamla bilar är för många av oss föremål med vilka vi bär många positiva minnen, för de "äventyr" vi upplevt ombord, eller för den glädje vi kände när vi köpte och använde dem. Detta är stämmer även för Fred, en man som är mycket förtjust i sin Chevrolet Bel Air från 1957, en vacker bil, en riktig symbol för 50-talets USA på hjul.

Cam's farfar köpte bilen när han bara var 28 år gammal. Som de flesta vet glömmer man aldrig sin första bil och så var det även för honom, med tanke på att hans vackra Chevrolet var kopplad till många underbara minnen från hans ungdom. Under åren har dock tiden satt sina spår på denna bil, som en gång varit sprillans ny och praktiskt taget perfekt. Det faktum att Fred använde den alltmer sällan höll verkligen inte bilen "ung" som den en gång varit.

Vid denna tidpunkt bestämde sig Cam för att ingripa. Inför sin farfars 81-årsdag, från vilken han ärvt sin passion för motorer, bestämde han sig för att ta den vackra Chevyn och restaurera den helt. Under alla dessa år hade Fred aldrig haft mod nog att skrota eller sälja bilen men av flera skäl hade han inte heller möjlighet att få tillbaka den i det skick den en gång varit.

Advertisement

Så därför gjorde hans brorson Cam det åt honom istället. Bilen fick återigen sin fantastiska mörkröda färg och många andra detaljer som var minst lika viktiga. Med ögonbindel leddes Fred av sitt barnbarn för att få sin mycket speciella födelsedagspresent. Vi behöver väl knappas beskriva känslan han kände när han såg sin Bel Air skina som den en gång varit, som om den just hade lämnat fabriken. Mannen kunde inte tro det, men det var verkligen sant. Cam gjorde något mycket vackert för honom för honom och visade, om det nu fortfarande behövdes, hur fantastiskt bandet är som förenar morföräldrar och barnbarn!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack