Ett äldre par blir vräkta efter det att deras barnbarn lurat dem och sålt deras hus - TittaPaVideon.se
x
Ett äldre par blir vräkta efter det…
Den här pojken har fått i hemläxa att göra en teckning, men har inget papper och inga färgpennor hemma så han gör en teckning i lera Antibakteriella våtservetter, hur man gör egna från vanliga våtservetter

Ett äldre par blir vräkta efter det att deras barnbarn lurat dem och sålt deras hus

15 Maj 2020 • Av sofia
1.348
Advertisement

Inom familjen borde vi vara omgivna av människor som vi alltid kan lita på för hjälp, tillgivenhet, stöd och närhet, särskilt i svåra stunder. Tyvärr kan dock många vittna - från sina egna erfarenheter - om att detta inte alltid är så självklart.

Svåra episoder som den vi nu ska berätta för dig om är ett exempel på en sådan situation och belyser det hemska och grymma beteendet som ett barnbarn kan ha gentemot sina mor- eller farföräldrar.


Vi befinner oss i Kalifornien, där Hank och Helen (88 och 87 år gamla) har bott i sitt hem i 56 år. En dag berättade grannen för dem att hon hade sett deras hem till salu på nätet och frågade om de hade bestämt sig för att flytta. Paret var självklart mycket förvånat över detta, om inte chokade över att få veta att deras barnbarn hade lagt ut fastigheten till försäljning utan deras tillstånd och utan deras vetskap.

Det var inte särskilt svårt att få reda på att barnbarnet höll på att organisera allt för att sälja sina morföräldrars hus, gjorde avtal med potentiella köpare och lurade paret att skriva på papper med ursäkten att det var för att ta ett banklån. Barnbarnet, enligt vad som framkom, var mycket övertygande, eftersom han försäkrade morföräldrarna att de inte undertecknade något viktigt och att han skulle ta hand om dem ekonomiskt.

Verkligheten såg emellertid ganska annorlunda ut, med tanke på att paret blev vräkta från sitt eget hem, även på grund av några lån som det elaka barnbarnet hade tagit genom att belåna huset. Paret flyttade in hos sin dotter och deras granne startade efter att ha fått reda på hur det hela hade gått till, en insamling på nätet för det äldre paret, vilket gav utmärkta resultat.

Advertisement

Några månader senare avled Hank. Människors generositet tillät emellertid honom och hans hustru att slippa bo på gatan utan ett öre, trots barnbarnets elakhet, själviskhet och respektlöshet som hade försatt dem i allvarlig fara.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack