En 3-årig pojke räddar sin äldre granne som av misstag blivit fast i källaren i 3 dagar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 3-årig pojke räddar sin äldre…
9 användbara och orginella tips för att måla om gamla möbler och ge inredningen nytt liv Stolta, beslutsamma och mycket generösa - de som är födda i Stenbockens tecken har verkligen mycket att erbjuda

En 3-årig pojke räddar sin äldre granne som av misstag blivit fast i källaren i 3 dagar

Av sofia
1.163
Advertisement

Bara tre år gammal är Eyas Tran redan en liten hjälte som polisen hyllar för att ha räddat livet på en äldre kvinna som av misstag hade blivit instängd i källaren i tre dagar. När du är en 3-årig pojke, nyfiken och glad över att dela ut tidningen till äldre människor i grannskapet, på cykeln du just har lärt dig att åka på, är det som om du upplevde ett stort äventyr. Lilla Eyas visade sig vara extremt intelligent och initiativrik i denna berättelse som, om det inte hade varit för hans snabba ingripande, troligen skulle ha slutat illa.

via: CBS Boston

Eyas promenerade tyst runt i grannskapet med sin familj när han lade märke till en övergiven tidning framför dörren till sin äldre granne Peggy. Pojken kände sig omedelbart tvungen att leverera tidningen personligen till sin älskade granne! Men snart lade den lilla pojken märke till att det inte var bara en tidning som låg kvar utanför dörren, utan tre. Eyas började då knacka på Peggys dörr, ivrig att få ge henne alla de tidningar som hon inte hade tagit.

Men det kom inget svar från Peggys hus. Eyas mamma visste att det var något som inte stämde, eftersom Peggys bil dessutom stod parkerad noggrant i garaget. När polisen kallades till platsen löstes mysteriet. Peggy hade blivit inlåst i källaren och hade varit i det tillståndet i minst tre dagar! Kvinnan hade av misstag låst in sig i det som verkar vara den klassiska situationen där dörren stängs bakom oss utan förvarning och vi inte har nyckeln på oss.

Polisen sa att lilla Eyas ingripande varit avgörande och att om det hade dröjt längre skulle kvinnan förmodligen inte ha överlevt i det "fängelset" särskilt länge till. Lyckligtvis slutade allt väl!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack