Efter 73-års äktenskap avlider ett äldre par på grund av covid-19 med enbart 6 timmars mellanrum - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter 73-års äktenskap avlider ett…
Den här hunden som verkar

Efter 73-års äktenskap avlider ett äldre par på grund av covid-19 med enbart 6 timmars mellanrum

Av sofia
1.055
Advertisement

De träffades när de var mycket unga i slutet på 1930-talet och hade aldrig delat på sig tills Covid-19 kom. Wilford och Mary Kepler är ett äldre par från Wisconsin som har varit gifta och oskiljaktiga i 73 år. Han träffade henne i slutet av 30-talet under gymnasiet, men sedan bröt andra världskriget ut och Wilford var tvungen att gå ut i krig. Men deras kärlek överlevde trots världskriget.

via: CNN

När Willford Kepler återvände från kriget år 1946 beslutade han sig omedelbart för att gifta sig med Mary, och de var oskiljaktiga i 73 år. Under alla dessa år har de utökat sin familj med både barn och barnbarn... ett perfekt liv, fram till den globala pandemin som orsakats av coronaviruset.

I april 2020, vid 94-års ålder, halkar Wilford, faller till marken och får en allvarlig huvudskada som tvingar honom att läggas in på ett vårdhem. under tiden diagnostiseras Mary med Covid-19...

Båda blir så småningom inlagda på samma anläggning, Froadtertsjukhuset. Tyvärr, efter några dagar diagnostiseras även Wilford med coronaviruset, så sjuksköterskorna beslutar sig för att placera dem i samma rum. Personalen förde deras sängar närmare varandra så att de kunde vara nära och hålla varandra i händerna under en så svår tid.

I slutändan dog Wilford och Mary av viruset bara 6 timmar senare samma dag efter 73-års äktenskap. Efter ett helt liv tillsammans, utan att någonsin ha varit ifrån varandra, avslutas på grund av den globala pandemin. Må de äntligen få vila i frid.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack