En cancersjuk pojke har tillbringat 3 år hemma och tittat på världen genom ett fönster, nu kan han äntligen gå ut

av sofia

28 April 2020

En cancersjuk pojke har tillbringat 3 år hemma och tittat på världen genom ett fönster, nu kan han äntligen gå ut
Advertisement

För lilla Quinn Waters började livet genast i uppförsbacke. En hjärntumör tvingade honom att tillbringa de första åren av sin barndom inlåst i hemmet. Fönstret var hans enda kontakt med omvärlden under tre långa år - år under vilka hela staden kom för att hälsa på den lilla krigaren. Från Batman till sångaren i Dropkick Murphys, cyklistgrupper, basebollag och karnevalparader, alla hyllade lilla Quinn. Äntligen finns det goda nyheter för honom.

via Facebook / The Mighty Quinn

Advertisement

Lyckligtvis har livet förändrats till det bättre för denna mycket unga krigare från Weymouth, nära Boston i Usa. Pojken har fått överraskande nyheter från läkarna... nyheter som han väntat på i tre långa år. Efter en stamcellstransplantation började Quinns tillstånd förbättras avsevärt, så pass mycket att läkarna blev förvånade över hans framsteg. Officiellt verkar det som om det inte fanns några tecken på sjukdomen under den sista röntgenundersökningen. Efter sådana goda nyheter kunde Quinn äntligen lämna hemmet och fick njuta av en dag utomhus.
 
Den första dagen då han fick gå ut ville Quinn klä ut sig som sin favoritsuperhjälte: Toy Storys Buzz Lightyear!
 

Advertisement

Han hade tvingats leva isolerad just på grund av sitt svaga immunförsvar, särskilt efter transplantationen. Föräldrarna föredrog att skydda honom från eventuella sjukdomar, till exempel förkylningar, genom att hålla honom hemma. Självklart var det ett svårt val, men nästan obligatoriskt för någon i Quinns tillstånd. Hans familj har hela tiden uppdaterat Facebook-sidan "The Mighty Quinn" för att få stöd och uppdatera människor om den lilla krigarens hälsotillstånd.

Han fick massor av stöd eftersom hela Boston känner till Quinn och många människor dök upp vid hans fönster för att hälsa på honom, ge honom en gåva eller helt enkelt ge honom ett leende.

Vi vill önska lilla Quinn all lycka i världen!

Advertisement