En generös kund ger 2500 dollar i dricks som personalen på en restaurang i svårighet får dela på

av sofia

27 April 2020

En generös kund ger 2500 dollar i dricks som personalen på en restaurang i svårighet får dela på
Advertisement

Under en dramatisk period då barer och restauranger stänger eller har stängt på grund av restriktionerna för att begränsa coronavirusinfektionen lurar den ekonomiska krisen precis runt hörnet. Detta innebär att många anställda på dessa företag kommer att vara utan arbete under en lång tid och att vi står inför en av de senaste decenniernas största sociala kriser. Därför förändrade en kunds vänliga gest dagen för dessa anställda på en restaurang som var på väg att stänga.

via NBC News

Advertisement

Restaurangen Coaches Bar and Grill i Ohio, USA, var på väg att stänga på obestämd tid på grund av restriktionerna för att begränsa covid-19. De fem unga anställda visste inte när restaurangen återigen skulle kunna öppna och när de skulle kunna börja arbeta igen... en riktigt dramatisk situation. Men en anonym kund, som troligen var stamkund på restaurangen eftersom han kände till namnen på de anställda, lämnade en dricks på 2500 dollar, med följande instruktioner: "Vänligen fördela dessa pengar jämnt mellan Tara, Nikki, Jim, Liz och Arrun. Dricksen är $ 2500! "
 
En nyhet som handlar om en generös anonym gest som gjorde de fem anställda mållösa och gav dem en anledning att le i en stund där det för övrigt finns väldigt få skäl till att le.
 

Advertisement