En man och hans fru adopterar systerns 5 döttrar efter det att hon avlidit på grund av coronaviruset: "Vi ser det som vårt uppdrag"

av sofia

16 April 2021

En man och hans fru adopterar systerns 5 döttrar efter det att hon avlidit på grund av coronaviruset: "Vi ser det som vårt uppdrag"
Advertisement

Coronaviruspandemin som har drabbat hela världen har drivit ned ekonomin i många länder på knä men framför allt har den förstört människors liv. Hur orättvist det än är kan covid-19 drabba vem som helst och av denna anledning måste vi försöka skydda oss med alla möjliga medel. Naturligtvis slutar inte alla positiva fall med tragedi, men tyvärr har det förekommit fall som slutat på de mest tragiska sätten. Detta är fallet med den unga kvinnan vid namn Jasmine Trujillo, en 33-årig ensamstående mamma som tyvärr inte klarade sig. Hennes liv stals ifrån henne på grund av detta förrädiska virus och hennes fem döttrar lämnades plötsligt utan en mamma. Den enda positiva delen i denna berättelse är att Jasmines bror och hans partner har beslutat att välkomna sina fem systerbarn i sitt eget hem. En storfamilj som förhoppningsvis med tiden kommer att finna ro.

via ncb12

Advertisement
En man och hans fru adopterar systerns 5 döttrar efter det att hon avlidit på grund av coronaviruset: "Vi ser det som vårt uppdrag" - 1

Ingen förväntade sig att Jasmine Trujillo, bara 33 år gammal, inte skulle klara sig. Hennes bror, Fidencio Jacobo, kunde inte tillåta att hennes fem barnbarn skulle lämnas utan familj. Risken var att tjejerna, alla mellan 6 och 15 år, skulle delas och hamna i olika familjer innan de kunde adopteras. Fidencio och hans fru Crystal Jacobo kunde inte tillåta detta! Även om livet för 8 personer under samma tak i en liten trea inte är det bästa, är det fortfarande det enda sättet att hålla ihop. I dessa situationer är det enda som verkligen betyder något att leva tillsammans, som en familj.

Advertisement

Jasmine Trujillo

Jasmine Trujillo

GoFund Me

Flickorna sa att de var entusiastiska över att bo hos sin morbror och moster, men de glömmer verkligen inte vad som hände. Alla plågas av det faktum att de inte fick chansen att säga adjö till sin mamma en sista gång. Ingen ska någonsin behöva möta ett sådant trauma, särskilt i ung ålder.

Varje kväll vänder flickorna sig till sin mamma i en slags bön: "Jag säger till min mamma att jag älskar henne. Jag säger till henne att hon åtminstone inte längre lider och att jag mådde dåligt när hon hade ont, hon fick inte chansen att säga att hon älskade mig. Men hon skickade en slängkyss genom munskyddet", berättar Jazlynn Trujillo, en av Jasmines döttrar.

Facebook / Crystal Jacobo

Facebook / Crystal Jacobo

Morbror Fidencios fru menar att hon hade en plikt att välkomna sina syskonbarn i hemmet: "Efter stormen kommer alltid en regnbåge. Även om deras mamma inte längre finns här har de en familj som älskar dem och som alltid kommer att finnas här. Här för dem. Om vi ​​har fått chansen att påverka deras liv tror jag att det är vårt uppdrag" säger Crystal Jacobo med tårar i ögonen. Vi hoppas att denna stora familj kommer att kunna återhämta sig efter denna fruktansvärda upplevelse!

Advertisement