Coronaviruset - En kille lämnar toapapper och handsprit utanför dörren till budbärarna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Coronaviruset - En kille lämnar toapapper…
En sjuksköterska brister ut i tårar när alla grannar går ut från sina hem för att applådera och tacka henne för hennes arbete En rörd sjuksköterska förklarar varför vi borde vara mer vänliga mot varandra och säga

Coronaviruset - En kille lämnar toapapper och handsprit utanför dörren till budbärarna

Av sofia
4.029
Advertisement

Under coronaviruspandemins dagar, när myndigheter över hela världen utfärdar reseförbud och begränsningar, verkar allt, även de mest självklara sakerna vara annorlunda och svåra att hantera. Från timmarna hemma till att handla matvaror är det inte alls lätt att möta vardagen. Just när det gäller matvaror har butiker och stormarknader över hela världen ofta stormats av människor som har köpt på sig enorma lager, nästan som om vi befann oss i krig, med den oundvikliga konsekvensen att många produkter nästan är helt omöjliga att hitta.

Många väljer online-shopping och hemleverans, men situationen är inte lätt även för kurirer som arbetar under covid-19 perioden. En amerikansk pojke från Kentucky beslutade sig med tanke på engagemanget och ansträngningen från kurirernas sida som regelbundet levererade till hans hem, för att göra en liten, men samtidigt stor gest för att få dem att känna sig mer uppskattade och på något sätt skyddade.

Giving Delivery Drivers Sold Out Items

Take care of the people who are taking care of you. Share this to help spread some positivity... and stay safe my friends!

Pubblicato da Evan Era su Venerdì 20 marzo 2020

Evan Rosenman, känd på sociala medier som "Evan Era", har beslutat sig för att lämna några saker på verandan framför sitt hus, tillgängliga för brevbärare och budbärare, två enkla föremål som just nu har blivit mycket värdefulla, nämligen toalettpapper och desinfektionsmedel. Med tanke på att han själv hade köpt upp sig innan coronavirushysterin spridit sig över hela världen, beslutade sig pojken för att dela med sig av några av dessa varor till dem som behöver det.

«Budbärare: ta dem om du behöver. Tack för ditt hårda arbete! » Med dessa få enkla ord lämnade Evan ett lager av toalettprodukter kvar utanför ytterdörren. Den unga mannen filmade sedan med en video det ögonblick då budbäraren kommer och hans känslor när han fick en sådan generös gåva av en total främling. "Kompis, du är en räddare i nöden!" sa budbäraren.

Evan har gett hela världen ett fantastiskt exempel på hur världen nu mer än någonsin behöver altruism, närhet och god vilja snarare än själviskhet och negativa attityder.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack