"Om du bryr dig om dina lungor, rök inte" uppmaningen från en kvinna som legat på intensivavdelningen med coronaviruset

av sofia

01 April 2020

"Om du bryr dig om dina lungor, rök inte" uppmaningen från en kvinna som legat på intensivavdelningen med coronaviruset
Advertisement

Coronaviruset skonar inte ens de yngre, som man felaktigt trodde i början - det är ett elakt virus som inte bör underskattas. Tara Jane Langston är en 39-årig kvinna, mamma till två barn, som var vid perfekt hälsa. Kvinnan är dessutom en fitnessentusiast som försöker hålla sig i form med konstant träning. Allt detta gjorde henne dock inte immun mot coronavirusepidemin. Hon filmade sig själv från sin sjukhussäng för att visa effekterna av den fruktansvärda luftvägssjukdomen. Tara vädjar särskilt till alla rökare där ute: om du bryr dig om dina lungor, gör det inte. 

via Facebook / Tara Jane Langston

Advertisement
"Om du bryr dig om dina lungor, rök inte" uppmaningen från en kvinna som legat på intensivavdelningen med coronaviruset - 1

videon förklarar den unga mamman att hon inte är en rökare, men att hon varit det en gång och därför vill varna de som har denna dåliga ovana: "Fimpa din cigarett, för du behöver dina fördömda lungor!". Hennes uppmaning kommer direkt från en intensivvårdsavdelning i London, där hon uppenbarligen står inför en aldrig tidigare skådad prövning. Kvinnan är mamma till två flickor som inte har sett henne på flera dagar. Ursprungligen hade hon fått en första andningskris och åkte till sjukhuset där de, efter att ha diagnostiserat henne med en lunginfektion, skickade hem henne. Situationen förvärrades allvarligt de följande dagarna, tills det blev nödvändigt attt lägga in henne på sjukhuset.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Videon riktas till alla de som tycker att de är oövervinnliga och att de kan ta risken, men så är inte fallet. Tara varnar för att situationen kan bli riktigt dramatisk och vad hon upplever just nu är verkligen hemskt.
Lyckligtvis har kvinnan visat sig ha ganska resistenta lungor och är nu på väg att bli frisk. Vi hoppas att hon snart kommer att kunna återvända till sin familj och få krama om sina döttrar igen.

Advertisement