"Vi jobbar för er, snälla stanna hemma för oss" så här ber läkare och sjuksköterskor oss att stanna hemma

av sofia

10 April 2020

"Vi jobbar för er, snälla stanna hemma för oss" så här ber läkare och sjuksköterskor oss att stanna hemma
Advertisement

Antalet infekterade av covid-19 ökar varje dag - i världen har hittills mer än 200 000 fall uppskattats och situationen verkar inte avta än så länge. Läkare och sjukvårdsystemet i vissa länder lider i detta fruktansvärda ögonblick och det är till dem som våra tankar går, bortsett från alla de som har förlorat en älskad i denna kamp. Utan professionella läkare, sjuksköterskor, praktikanter och städpersonal som håller anläggningarna rena, skulle vi för länge sedan ha förlorat den här striden. Det är till dem vårt tack går i detta ögonblick.

Advertisement
silentonc

silentonc

Medan vi vanliga medborgare ligger i soffan hemma, med våra bekvämligheter till hands, Netflix, filten på ena sidan och choklad på den andra, låt oss komma ihåg vem som arbetar i frontlinjen varje dag för att rädda liv. Det är visserligen deras jobb, men vi kan hjälpa dem och hjälpa till att utrota viruset om vi alla är tillsammans, enade och stannar hemma på riktigt.

Advertisement
khairul_hafidz

khairul_hafidz

Gee Teak Sheng

Gee Teak Sheng

Läkare och sjuksköterskor har också familjer - har du någonsin undrat hur de känner sig under denna period? Det faktum att de är läkare gör dem inte immuna mot viruset. De är i slutändan bara läkare, inte odödliga.

reddit.com

reddit.com

Alla från hela världen ber befolkningen att stanna hemma - det är inte längre lämpligt att ta en springtur på morgonen eller att gå ut och ta en fika. Vi måste vara enade och kämpa tillsammans för att besegra detta virus och även om våren kommer, får vi inte tappa hoppet medan vi är instängda i våra hem. Vi måste vara tacksamma för att vi har ett hem och inte behöver riskera våra liv varje dag medan vi arbetar.

_SJPeace_

_SJPeace_

Stay Home: Save Lives - "Stanna hemma: Rädda liv", detta är kampanjen som försöker att understryka konceptet att det att stanna hemma är synonymt med att "rädda liv".

Advertisement
MyAman_Malaysia

MyAman_Malaysia

Reddit

Reddit

Låt oss hålla avståndet, åtminstone det fysiska och förbli isolerade tills allt detta har gått över. Endast på detta sätt har vi chansen att besegra viruset och överleva. Det kommer att finnas en tid då vi kommer att kunna gå ut igen, gå till stranden och resa... låt oss stanna hemma just nu.

Advertisement