"Vem är rädd för cornaviruset?" en kille som slickade på varor i en mataffär har arresterats - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Vem är rädd för cornaviruset?" en…
Kina skickar tusentals skyddsmasker till Italien och på containern lämnar de även en dikt för att uttrycka sin närhet Att stanna hemma på grund av coronaviruset är ingen semester, men kan vara en chans att stärka dina relationer och dina intressen

"Vem är rädd för cornaviruset?" en kille som slickade på varor i en mataffär har arresterats

Av sofia
4.527
Advertisement

Många ungdomar fortsätter att underskatta faran med coronaviruset, övertygade om att de är immuna mot denna fruktansvärda sjukdom endast för att den främst verkar drabba äldre och personer som redan har allvarliga sjukdomar sedan tidigare. Tyvärr ser vi varje dag att trots denna långa karantän, kan till och med friska och unga människor bli sjuka och till och med dö av covid-19. Trots denna situation hade en 26-årig pojke filmat sig själv medan han slickade på toalettartiklar i en butik. På ett provocerande sätt, före den motbjudande gesten, hade den unge mannen sagt: "Vem är rädd för coronaviruset?"

via: Mirror
image: Youtube

Pfister, som han kallar sig på sociala medier, är en 26 år gammal kille från Warrenton, Missouri (USA). Den 11:e mars 2020 åkte han till Walmart och filmade sig själv medan han slickade på produkterna på en hylla i en mataffär. Strax före den motbjudande gesten utmanar Pfister ungdomar från hela landet genom att säga: "Vem är rädd för coronaviruset?" - en "utmaning" som kostade honom en arrest anklagad för terrorism. Den unge mannen filmade sig själv och publicerade sedan videon på Snapchat, en meningslös och farlig gest, som äventyrade både hans egen hälsa och den för många andra medborgare som gick och handlade på den avdelningen i stormarknaden.

image: Youtube

Efter publiceringen av videon, blev hela världen mycket riktigt rasande. Det finns människor som fortsätter att dö i Italien och även i USA för den delen och den här pojkens gest är verkligen respektlös. Många användare kommenterade på videon och hoppades cyniskt att Pfister inte skulle få någon medicinsk assistans ifall han skulle testa positivt för covid-19 för att han skulle behöva "lära sig en läxa".

Pojken hade tidigare blivit arresterad för stöld och inbrott och var inte ett nytt ansikte för Warrenton-polisen. Det som är säkert är i alla fall att Pfister nu befinner sig bakom galler.

Tags: AbsurtAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack