Den här kvinnan fick sparken efter 19 år för att ha glömt att lägga 20 pence i kassan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan fick sparken efter…
En kvinna får reda på att hon är gravid med fyrlingar bara några veckor efter det att hon adopterat 4 barn En kvinna hittar en mycket ovanlig bönsyrsa i sin lavendel och bilderna är alldeles sagolika

Den här kvinnan fick sparken efter 19 år för att ha glömt att lägga 20 pence i kassan

Av sofia
1.036
Advertisement

Ibland kan människor verkligen plocka fram sina sämsta sidor till nackdel för människor som verkligen inte förtjänar det. Tänk till exempel på relationer på arbetsplatsen där orättvisa och mobbning från en ansvarig kan ligga på dagordningen, även om det bara är en önskan att ta ut sin irritation på en anställd som inte har gjort något fel.

Kvinnan som vi ska berätta om idag är väl medveten om detta. Hon bor i Storbritannien och blev bokstavligen chockad när ägaren till bageriet som hon arbetat för i 19 år gav henne sparken. Orsaken? En påstådd "stöld" på 20 pence.

Du läste rätt: 20 pence, några få mynt som saknades i kassan och den 54-årige Yvonne Hough förlorade omedelbart sitt jobb. Hon var anställd på bageriet Preston och hade köpt snacks till sina barnbarn innan hon gick hem för dagen, men hade glömt att lägga 20 cent av det totala belopp som hon var tvungen att betala för dem. Så, efter att detta kom fram bestämde sig ägaren för att anklaga henne för stöld och att avskeda henne.

Man behöver inte vara advokat för att förstå orättvisan i en sådan handling. Självklart var det varken avsiktligt eller något som hade hänt tidigare, utan bara ren glömska som hade kunnat hända vem som helst, särskilt en anställd som man efter nästan 20 år borde lita på. Efter att ha kontrollerat ​​övervakningskamerorna och ett något bittert telefonsamtal valde arbetsgivaren den mest drastiska lösningen för Yvonnes misstag.

Som svar överklagade kvinnan mot den orättvisa uppsägningen och domaren gav henne rätt. Kvinnan kunde inte avskedas av en sådan larvig anledning som dessutom bara hade skett vid ett tillfälle och domstolen dömde dessutom butiksägaren till att betala henne mer än 3000 pund. Utöver det faktum att rättvisan lyckligtvis segrade, gör det verkligen ont att läsa om situationer av denna typ, som återigen vittnar om att vissa människor tyvärr aldrig kommer att bete sig rättvist och korrekt.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack