En hel våg av små golden retriever valpar springer emot den här mannen som inte kan sluta skratta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hel våg av små golden retriever…
Efter flera försök lyckades den här flickan med Downs syndrom äntligen gå ner för trappan själv I väntan på att bli adopterad

En hel våg av små golden retriever valpar springer emot den här mannen som inte kan sluta skratta

Av sofia
4.508
Advertisement

Vem som barn har inte vid något tillfälle velat ha en hundvalp som husdjur? Vissa har haft mer tur än andra och lyckats övertala sina föräldrar att adoptera en hund, andra har istället fortsatt drömma om dagen då de kommer att vara perfekta och älskvärda hundägare upp i vuxen ålder. Vem kan dock motstå en gullig liten golden retriever valp? Edna Valley Golden Retrievers, som föder upp Golden retriever-hundar, vet detta mycket väl och vet också vilken effekt "en våg" av valpar kan ha på människor!

Här är ägaren till Edna Valley Golden Retrievers när hon släpper ut alla valpar för att låta dem springa av sig på gården… men vart är de på väg?

"Kolla gänget, det står en människa där! Låt oss attackera och gosa ihjäl den!" måste dessa söta små golden retriever valpar ha tänkt när de hoppar på sin ägare

Advertisement

Mannen blev bokstavligt talat påhoppad av en hel hög av underbara och gulliga små valpar som alla var redo att sprida kärlek och lycka… för det är väl vad valpar är till för, eller hur?

I videon kan mannen inte sluta skratta medan valparna överöser honom med "pussar och kel"... omöjligt att hålla tillbaka leendet när man ser detta!

Håller du inte med om att dessa golden retrievers är jättesöta? Låt oss dock komma ihåg att en valp INTE är en leksak, men en levande varelse som förtjänar att bli omhändertagen på basta sätt… så tank efter noga innan du skaffar en. En sak som är säker är dock att du kommer att få mycket kärlek om du väljer att skaffa en!

Titta på videon och låt dig smittas av all deras glädje!

Tags: DjurHundarEfterrätt

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack