En handikappad tjej lyckas inte hålla tillbaka tårarna efter att ha blivit offer för mobbning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En handikappad tjej lyckas inte hålla…
En 2-årig pojke Ett rekordmöte, den längsta mannen i världen och den minsta kvinna i världen möts för att göra en reklam tillsammans

En handikappad tjej lyckas inte hålla tillbaka tårarna efter att ha blivit offer för mobbning

Av sofia
1.312
Advertisement

Det går inte att göra något åt saken,  mobbare finns och tyvärr kommer de att fortsätta att existera om man inte tar tag i problemet ordentligt, både inom familjen och i skolan. Man undrar hur det på 2000-talet fortfarande kan vara möjligt att tvingas möta problem som rasism eller mobbning, två fenomen som ibland är sammanlänkade med en tunn röd tråd. Hur är det möjligt att det finns så hjärtlösa människor i världen? För det är vad det här handlar om när du skadar en "svagare" individ verbalt eller fysiskt i kombination med en god dos av feghet.

Kerry Arnold är mamma till en funktionshindrad tjej som mobbades i skolan. Mobbaren attackerade henne fysiskt och lämnade henne med tydliga märken i ansiktet och på armarna. I ett desperat inlägg försökte mamman förklara hur hennes 12-åriga dotter vid namn Aalyha känner sig.

Aalyha lider av Angelmens syndrom, en genetisk störning som involverar flera sjukdomar som bland annat påverkar språkförmågan. Den söta flickan kan inte förmedla sina sinnesstämningar eller behov med ord, men det betyder inte att hon inte känner glädje, smärta eller sorg som vi andra.

Kerry, som många andra mödrar, beslutade sig för att kliva fram och offentligt dela mobbningsepisoden som involverade hennes dotter Aalyha och att ge en röst till all den sorg och ångest som hon kände efter denna episod. Lilla Aalyha går i en skola i Hamilton, som är hennes hemstad, som även tillgodoser barn med speciella behov, med tanke på hennes situation är Aalyha ett lätt offer för mobbarna på hennes skola och den här gången ville mamma visa hur allvarlig situationen är. Aalyha attackerades av en av sina kamrater som lämnade tydliga märken på hennes armar, rygg och ansikte.

I videon, publicerad av hennesmamma, kan den lilla flickan knappt hålla tillbaka sina tårar. Kerry berättar att det är så hennes dotter känner sig på en "typisk skoldag".

Advertisement

Kan det vara så att skolan (och familjen) än idag kan misslyckas med att känna igen och korrigera vissa skadliga beteenden hos dagens barn? Mobbning är ett oacceptabelt fenomen som tyvärr rotar sig allt djupare för varje dag som går i denna värld som gradvis verkar förlora varje liten smula vänlighet.

Source:

Dailymail

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack