x
Hans båt går på grund mitt ute på…
Den här gulliga lilla kattungen tröstar sin Alzheimersjuka ägare varje dag och överger honom aldrig Den 8:e mars firas till minne av en brand som år 1911 dödade 146 fabriksarbetande kvinnor i New York

Hans båt går på grund mitt ute på det öppna havet, men hans hund räddar honom efter 11 timmar i vattnet

07 Mars 2020 • Av sofia
6.694
Advertisement

En trofast hund, som alltid har behandlats väl av sin ägare, kan visa massor av kärlek och tacksamhet på ett sätt som bara ett djur kan. Den som äger en hund vet säkert mycket väl vad vi pratar om. I den här historien visar en schäfer vid namn Heidi sig vara en mycket trofast hund, vilket perfekt återspeglar uttrycket att hunden är "människans bästa vän", och att de aldrig backar för en fara om något sker med matte eller husse. En 63-årig man hade tagit sin båt och vågat sig ut i Moreton Bay, utanför kusten i Queensland, Australien. Något måste ha gått fel, vid något tillfälle, för båten började plötligt ta in vatten. På mycket kort tid befann sig de två plötsligt i en mycket svår situation ute på öppet hav.


De var tvugna att haka sig fast vid båten, med en motor som inte längre fungerade, i det öppna havet. Det var en mycket svår situation, där Heidi försökte uthärda så länge som möjligt för att rädda sin husse liv och sitt eget. Under 11 långa timmar kämpade den modiga schäfer för sin överlevnad, utan att någonsin ge upp!

Cirka 6 på morgonen upptäckte en fiskare att något flöt i vattnet och tog sig fram till Heidi, som nu var utmattad. Fiskaren ringde omedelbart Brisbane-polisen, som ingrep direkt.


Mannen fördes omedelbart till sjukhuset medan Heidi fördes till veterinären. Lyckligtvis var ingen av dem allvarligt skadad.

Advertisement

När de väl var i säkerhet, lyckades poliserna fånga den rörande scenen där mannen omfamnar sin hund på bild och tackade henne för att hon funnits där i den svåra situationen.

Återigen, en historia som visar oss hur starkt bandet mellan en hund och dess ägare är.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack