Pappan säljer sin veteranbil för att betala sin dotters studier och hon köper tillbaka den i hemlighet 21 år senare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Pappan säljer sin veteranbil för att…
Han jagar bort hunden som sover på parkeringen på ett elakt sätt, men hunden Den här läraren bar en rörelsehindrad elev på sina axlar för att hon inte skulle känna sig utesluten under skolutflykten

Pappan säljer sin veteranbil för att betala sin dotters studier och hon köper tillbaka den i hemlighet 21 år senare

Av sofia
38.172
Advertisement

De finns alltid där för oss, för att trösta oss i de mörkaste stunderna och för att hjälpa oss när livet verkar vara så svårt att vi inte längre kan gå vidare. Vi talar så klart om föräldrar, dessa speciella människor som har en unik roll i livet för var och en av oss och som skulle göra vad som helst för att göra oss lyckliga, uppoffra sig själva och även avstå de saker de bryr sig mest om i livet.

Detta är just vad Stephanias far gjorde när han år 1993 beslutade sig för att sälja sin älskade Ford Sedan från 1936, en veteranbil som han köpt och restaurerat när han var 16 år gammal. Anledningen till att han sålde den? För att betala sin dotters studier, för att erbjuda henne en bättre framtid och tillåta henne att förverkliga sina drömmar. 21 år senare beslutade sig Stephanie för att visa honom sin tacksamhet på ett mycket speciellt sätt.

Stephanie's pappa har alltid haft sin älskade Ford i minnet, en bil han var mycket stolt över, så pass mycket att han ställde ut den på olika bilshower, där han ofta vann första pris. "Han pratade ofta med mig om den här bilen" berättar Stephanie, "han sa alltid att han skulle köpa tillbaka den om han lyckades hitta den."

21 år efter Stephanies pappas vackra uppoffring började Stephanie arbeta för att visa sin pappa hur tacksam hon var för det han gjort och organiserade en överraskning för honom. Pappans dröm att hitta sin Ford Sedan blev även Stephanias dröm och efter flera månaders sökande lyckades flickan äntligen hitta den.

Advertisement

Där var den äntligen, pappans vackra Ford Sedan från 1936 som sålts 1993. Tack vare en insamling organiserad med GoFundMe lyckades Stephanie med det som verkade vara ett mycket svårt åtagande, nämligen att köpa tillbaka bilen till honom.

Videon där kvinnan filmade sin pappas reaktion när han fann sin underbara Sedan parkerad framför huset beskriver bättre än tusen ord den känslan som mannen upplevde när han såg den och insåg att den var hans igen precis som tidigare. Det är ingen tvekan om saken, vår vänlighet och de uppoffringar vi gör för andra belönas ofta när vi minst anar det och på sätt vi kanske inte förväntar oss!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack