Flygbolaget låter inte pappan och den nyfödda bebisen kliva på, men en änka låter dem få bo i hennes hem i flera dagar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Flygbolaget låter inte pappan och den…
På den här förlossningsavdelningen kan föräldrar och barn sova i en dubbelsäng och känna sig som hemma Den här gamle mannen lyckas inte sälja sina leksaker så en tjej försöker hjälpa honom genom att dela hans bilder på nätet

Flygbolaget låter inte pappan och den nyfödda bebisen kliva på, men en änka låter dem få bo i hennes hem i flera dagar

Av sofia
25.741
Advertisement

När du bestämmer dig för att resa med ett litet barn är du säkert medveten om att du kan stöta på situationer som inte alltid är enkla. Speciellt för dem som vill flyga, innebär det att vidta en hel serie försiktighetsåtgärder för att barnet inte ska påverkas för mycket av den "stress" som en flygresa kan medföra.

Rubin Swift, en 43-årig amerikansk far, var medveten om allt detta när han skulle flyga till Phoenix med sin nyfödda dotter Ru-Andria. Han hade dock aldrig kunnat förvänta sig att personalen på flygplatsen skulle tala om för honom att varken han eller den lilla flickan kunde kliva ombord på planet.

via: People

Eftersom hon fötts bara några dagar tidigare hade födelsecertifikatet ännu inte utfärdats av sjukhuset. Rubin behövde dock komma hem till sin fru Tiffany och sina andra barn, även om det var nödvändigt att visa någon form av papper som bevisade flickans ålder på flygplatsen.

Utan pengar för att hyra en bil eller övernatta på hotellet fastnade Rubin bokstavligen med barnet på flygplatsen, utan att veta vad han skulle göra och hur han skulle lösa situationen. Vid den tidpunkten fick han plötsligt en idé, på kliniken hade han lärt känna Joy Ringhofer, en 78-årig änka som tjänstgjorde som volontär på anläggningen.

Advertisement

Ett telefonsamtal till kvinnan med en förklaring om situationen, räckte för att omedelbart få hjälp och förståelse. Kvinnan sade omedelbart till mannen att vänta på henne på flygplatsen och att hon skulle hjälpa honom. "Hon kände oss knappt" berättar Rubin, "men hon välkomnade mig. Hudfärgen var inte ett problem för henne och hon visade mig att det fortfarande finns medkänsla i denna galna värld."

Under fyra dagar öppnade Joy sitt hem för Rubin och Ru-Andria. Som om hon tillfälligt bivit en farmor tog änkan hand om den lilla flickan och gav henne all sin uppmärksamhet. Tillsammans tillbringade de några känsloladdade och oförglömliga stunder och när födelsecertifikatet äntligen var klart återvände Rubin hem. Han tappade dock inte kontakten med Joy och en fantastisk och uppriktig vänskap skapades mellan de två.

Advertisement

Rubin kommer vara evigt tacksam gentemot kvinnan som, genom att öppna sitt hjärta, hjälpte honom ur en mycket svår situation, utan att oroa sig alltför mycket över att han var en främling för henne. En mycket rörande och samtidigt motiverande berättelse. Världen skulle säkert behöva många fler generösa människor som Joy!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack