Den här 107-åriga mannen kör fortfarande runt i sin röda cabriolet och har ingen som helst avsikt att sluta - TittaPaVideon.se
x
Den här 107-åriga mannen kör fortfarande…
Den här elefantmamman återvände till elefanthemmet för att visa volontärerna som räddat henne sin lilla unge 7 drag som gör människor födda i Vädurens tecken mycket speciella

Den här 107-åriga mannen kör fortfarande runt i sin röda cabriolet och har ingen som helst avsikt att sluta

11 Februari 2020 • Av sofia
1.816
Advertisement

Vem sa att det att åldras nödvändigtvis måste innebära en reducerad förmåga att utföra dagliga uppgifter på ett lämpligt och ordentligt sätt? Ofta tror många att en äldre person inte kan göra vissa saker, som till exempel att köra bil.

Det är visserligen sant att reaktionsförmågan sänks med årens gång, samt förmågan att fatta snabba beslut och i vissa fall ökar även rädslan. Liksom med alla saker kan man dock emellertid inte dra alla över en kam och mannen vi ska prata med dig om nu är ett tydligt bevis på detta. Det rör sig om en erfaren förare som vid 107-års ålder inte har någon som helst avsikt att sluta.

via: Today.com

Hade du någonsin kunnat förvänta dig att få se en person över hundra år som kör runt i en knallröd cabriolet?Förmodligen inte, men medborgarna i Sarasota, Florida får faktiskt bevittna detta scenario regelbundet. På gatorna i den amerikanska kuststaden, kör nämligen Joe Newman, en charmig farfar på 107 år, runt med vinden i håret, ombord på sin Mercedes cabrio!

John har redan passerat 100 strecket sedan ett tag tillbaka och har absolut ingen avsikt att sluta köra. Till skillnad från andra människor som har nått den åldern har fysiskt åldrande inte hindrat honom från att fortsätta sitta bakom ratten på sin bil.

Advertisement

Joe är uppmärksam, noggrann, respekterar trafikreglerna och vägskyltarna, kanske ännu bättre än många 70-åringar. Visst, Joe reser inga långa vägsträckor, men tar varje chans han får - även tillsammans med sin partner Anita, som även hon är nästan 100 år gammal - att ta en trevlig biltur.

Det är förmodligen den här mannens glada och sorglösa personlighet som gör att han bemöter sin ålderdom på detta sätt. För honom är faktiskt hemligheten bakom ett långt liv att helt enkelt "fortsätta andas." Faktum är att åldern aldrig bör vara något som begränsar våra önskningar och vår glädje. Vi hoppas att Joe kommer att kunna fortsätta köra många fler kilometer i sin röda cab!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack