Den här lilla blinda kaninen övergavs i en kartong tillsammans med sitt favoritgosedjur - TittaPaVideon.se
x
Den här lilla blinda kaninen övergavs…
En flicka förlorade sin rättighet att delta vid en skolutflykt för att hon varit borta från skolan för att gå på sin mammas begravning [KORRIGERAD] Han återvänder till skolan efter att ha kämpat i 3 år mot leukemi - klasskamraterna välkomnar honom tillbaka med en applåd

Den här lilla blinda kaninen övergavs i en kartong tillsammans med sitt favoritgosedjur

21 Januari 2020 • Av sofia
1.043
Advertisement

Tyvärr är det inte bara hundar och katter som överges på gatorna - när människan blir trött på sin nya leksak föredrar den att göra sig av med den utan att tänka på konsekvenserna. Detta är vad några skrupelfria människor gjorde mot denna stackars kanin, som hittades i kritiskt skick i en kartong, med bara ett gosedjur som sällskap. Det var tur att en förbipasserande bestämde sig för att kontrollera vad som fanns i den lådan som lämnades på en gata i Hemel Hempstead, England. Den godhjärtade människan tog genast djuret till en lokal veterinär och kontaktade sedan RSPCA, en välgörenhetsorganisation som arbetar i England och Wales för att hjälpa djur i nöd.
 

"Denna stackars kanin måste ha varit extremt rädd efter att ha övergivits i kylan, ensam, med ett uppstoppat djur som sällskap" säger RSPCA-volontären Kate Wright i ett pressmeddelande. Från första ögonblicket förstod Kate att Guinness - som den söta lilla kaninen fick heta - var mycket fäst vid sitt gosedjur, nästan som att det var en "snuttefilt". Gosedjuret var inget annat än en leksak som tycktes få lilla Guinness att känna sig mer trygg.
 

Trots sin dåliga erfarenhet verkade Guinness vara frisk och hans räddare blev chockade över att kaninen fortfarande var så glad och optimistisk efter att ha övergivits. "Tyvärr har vi alltid sett människor överge sina djur på detta sätt" berättar Kate. "Vi förstår att människors omständigheter och liv kan förändras, vilket kan innebära att det blir omöjligt att fortsätta ta hand om dina husdjur, men att överge dem på detta sätt är aldrig lösningen."

Advertisement

Vi hoppas att Guinness snart kommer att hitta en ny familj som är mer kärleksfull än den tidigare, med vilken hon kan bli lycklig.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack