Den här flickan ser en man med vitt skägg i mataffären och tror att han är tomten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här flickan ser en man med vitt…
Svaret på dessa frågor kan avslöja huruvida du lever i en sund och lycklig relation En gatuhund kommer in på ett apotek för att få vård - scenariot filmades av övervakningskamerorna

Den här flickan ser en man med vitt skägg i mataffären och tror att han är tomten

Av sofia
3.013
Advertisement

Som barn väntar vi på julen med glädje och spänning. Den lekfulla stämningen, gåvorna, ledigheten... är alla faktorer som gör julsäsongen till den som barnen tycker bäst om. Jultomten är en del av traditionen och miljoner barn hoppas på att få gåvor från den mystiska skäggiga mannen som bor på Nordpolen. I den kollektiva fantasin är jultomten faktiskt en man som liknar en morfar eller farfar - vitt skägg, glasögon, röd jacka och naturligtvis den klassiska mössan. Det är ingen slump att lilla Sophie Jo Riley misstog en man i mataffären för jultomten.
 

Mannen, som handlade i stormarknaden, var inte klädd i den traditionella röda sammetskostymen och hatten, men hade jeans och en röd skjorta. Sophie blev inte rädd och gjorde vad många barn i hennes ålder skulle ha gjort vid synen på den herren med ett vitt skägg, nämligen att gå fram för att träffa honomfa henne, övertygad om att hon stod framför jultomten själv.

Mannen var tack och lov mycket villig att spela jultomten och pratade mer än gärna med lilla Sophie. Å andra sidan, om du odlar ett tjockt vitt skägg, kan du ju inte komma undan att många barn kommer att tro att du är "julens far"!

När flickan närmade sig honom, gick mannen ner på knä och började tala vänligt med lilla Sophie. Flickans pappa filmade detta vackra scenario med sin mobiltelefon. I videon hör du den korta dialogen mellan de två "Förbereder du dig inför jul?" frågar mannen henne och sedan säger han: "Har du varit en snäll tjej i år?" - hon nickar och tycker att det är jättekul när mannen frågar henne vad hon kommer lämna för mat till honom för att äta på julafton.

Ett magiskt möte som lämnade lilla Sophie mycket spänd!
 

Tags: UnderhållningBarnJul
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack