Den här flickan räddade en åsna och behöll den som husdjur - TittaPaVideon.se
x
Den här flickan räddade en åsna och…
Varje gång de sätter igång hörapparaten och hon får höra sin mammas röst ler hon som att det var första gången En gatukatt hamnar av misstag i en bur med ett lodjur och mellan de två föds en oväntad vänskap

Den här flickan räddade en åsna och behöll den som husdjur

13 December 2019 • Av sofia
6.267
Advertisement

Många stöter någon gång på en hund eller en katt i nöd, kanske övergivna vid sidan av vägen eller i fara. Visst kan det i dessa ögonblick finnas en instinkt som leder till att vi tar hand om dessa djur som har gått igenom något traumatiskt och det är inte ovanligt att vi stannar och tar hand om dem för att ta dem med oss hem eller till en veterinär för behandling.

Tänk nu om du, i stället för en hund eller katt, råkar hitta... en liten åsna?
 

via: The Dodo

Det här är vad som hände 17-åriga Peyton Dankworth, som tack vare en av sina vänner nu har ett väldigt speciellt och sällsynt "husdjur". Det är en åsna, som hittades av flickans vän medan hon var ute och red. Den unga flickan ropade på Peyton, som omedelbart sprang dit för att se vad det handlade om.

Det stackars djuret var undernärt och skulle inte klara sig särskilt länge utan den vård det behövde. Så Peyton gjorde allt för att rädda honom, ge honom näring och stimulera hans vitala funktioner. Trots 17-åringens ansträngningar verkade det inte som att åsnan var på väg att återhämta sig.
 

Advertisement

Lilla Jack (som det söta lilla djuret fick heta) började dock snart äta igen och återfick snart styrkan för att kunna gå igen. Efter den rörande räddningen blev åsnan flickans husdjur. Så fort hon har möjlighet leker 17-åringen med honom och tar med honom och sina hundar ut på långa promenader.

Naturligtvis är Jack nu en riktig familjemedlem, precis som en katt eller hund skulle vara. Skillnaden här är att han är en åsna, men i slutändan är det bara en detalj, eftersom kärleken han får är minst lika stor. Så mycket att Peyton har beslutat sig för att ägna sitt liv åt att ta hand om djur i nöd.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack