Hon trodde att hon hade blivit övergiven som 3-åring, men hade fel - 55 år senare möter hon sina riktiga föräldrar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon trodde att hon hade blivit övergiven…
86 år gammal bestämmer hon sig för att göra något åt sin skolios och tack vare yoga lyckades denna äldre kvinna gå igen Man bör inte ta bort trådarna på bananer, de är rika både på fibrer och näringsämnen

Hon trodde att hon hade blivit övergiven som 3-åring, men hade fel - 55 år senare möter hon sina riktiga föräldrar

Av sofia
17.153
Advertisement

Tyvärr har inte alla kunnat spendera en lugn och fridfull barndom tillsammans med sina föräldrar. Kim Gantt var till exempel inte ett särskilt lyckligt lottat barn i detta avseende. Hennes adoptionspapper visar hur hon adopterades av en amerikansk familj vid 3-års ålder och hur hon flyttade från Sydkorea till landet med stora möjligheter. Utan att ha några minnen från sina första år har kvinnan - nu vuxen - alltid trott att hon övergavs av sina biologiska föräldrar. Bara 55 år senare fick Kim veta sanningen om sitt förflutna. Förutom att hon hade fel om allt, upptäckte hon att det i Korea fortfarande fanns en familj som aldrig slutat älska henne och hoppas på hennes återkomst.
 

Kim hade alltid trott att hennes riktiga föräldrar hade övergivit henne och när hon tänkte på dem, föreställde hon sig själv som frukten av en förbipasserande relation mellan en amerikansk soldat och en koreansk kvinna. Efter 55 år beslutade Kim att verkligen ta reda på något om sitt ursprung och efter att ha köpt en biljett, åkte hon till Sydkorea. Här började hon forska i sitt förflutna genom att besöka barnhemmet där hon varit som barn.

Och det är från detta ögonblick som pusselbitarna började falla på plats och förstörde alla teorier som hon levt med hela sitt liv.

Kvinnan fick omedelbart veta att hon hade varit på två olika barnhem (inte ett) och det fanns inget sjukhusregister angående hennes födelse, eftersom hon föddes hemma. Efter att ha följt polisens råd om att göra ett DNA-test insåg hon också att hon var helt koreansk - hennes första teori höll därför inte.

Vems dotter var hon?
 

Advertisement

Månader efter sitt första besök i Korea fick Kim ett e-postmeddelande från polisavdelningen till vilken hon hade vänt sig för DNA-testet. De informerade henne om att de hade hittat en matchning mellan hennes DNA och två andra personer: Labangnyeo Jong och Yuman Jang.

Paret hade tagit ett DNA-test 2014 eftersom de ville spåra sin biologiska dotter, Mi Kyung och Kim var deras dotter som de hade letat efter i 50 år!

År 2019 återvände hon till Korea för att äntligen träffa sina biologiska föräldrar och hon träffade också sin yngre syster och två yngre bröder. Återföreningen var riktigt spännande. Även om Kim var lite orolig för hur det skulle gå, kände hon genast välkommen och älskad när hon anlände till flygplatsen. Den yngre systern agerade som tolk så att föräldrarna kunde kommunicera med henne.
 

Men vad exakt hade hänt 50 år tidigare?

Slutligen fick Kim reda på vad som hade hänt när hon var liten. Först och främst var hon inte tre år gammal, men 5 när hon plötsligt försvann. Hon var hemma med sin gamla farfar, eftersom hennes mor arbetade i Seoul, när hon en dag lämnade hemmet och hennes farfar inte längre kunde hitta henne. I stället för att berätta sanningen, berättade farfarn för alla att barnet hade dött. Lyckligtvis trodde paret inte på dessa ord och fortsatte att leta efter det utan att förlora hoppet.

Advertisement

"Jag antar att det var lättare att säga att jag var död än att han tappat bort deras dotter." Men jag vet inte när mina föräldrar verkligen insåg att jag inte var död," berättar kvinnan.

En berättelse som, trots att den är dramatisk, har fått ett otroligt lyckligt slut. Nu har Kim 2 familjer som älskar henne och hon lyckades äntligen dechiffrera sig själv som person - vem hon är lik, vem hon har ärvt vissa beteenden av och sin medicinska historia.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack