En grupp naiva tjuvar suger av misstag upp avföring från en lastbil i tron att det var bensin - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En grupp naiva tjuvar suger av misstag…
En pappa filmar sin dotter under 20 år och gör en video som påminner oss om hur snabbt våra barn växer Den här flickan kan inte behålla sin katt och lämnar en lapp till den som kommer att adoptera den:

En grupp naiva tjuvar suger av misstag upp avföring från en lastbil i tron att det var bensin

Av sofia
10.627
Advertisement

Denna absurda men också roliga berättelse ägde rum i Laverton, västra Australien, när en grupp tjuvar attackerade en lastbil, övertygade om att de skulle stjäla bensin från den, men de fick istället en obehaglig överraskning som inte ens den mest listiga tjuven skulle ha velat möta! Det räckte med att fästa pumpen till fel hål och...

via: Mirror

Dessa listiga tjuvar som försökte stjäla bensin från en buss fick en otäck överraskning när de av misstag kopplade in avloppstanken. The Mirror rapporterar att tjuvarna trodde att de hade lyckats lyfta locket från vad de trodde var bussens bensintank. Polisen i Laverton, västra Australien, säger emellertid att när tjuven eller tjuvarna försökte suga bensin från tanken, fick de istället ut... avföring!

Polischefen i Laverton, Sergeant Heath Soutar, berättar: "Vi kan med stor säkert dra slutsatsen att deras reträtt var mycket hastig, med tanke på den bittra smaken de lämnades med efter rånförsöket."

Vi behöver väl knappas säga att Laverton-polisen har absolut noll intresse av att få tillbaka de stulna varorna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack