En lastbilschaufför gråter av glädje när han återfinner den katt som alltid brukade följa med honom på hans resor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En lastbilschaufför gråter av glädje…
En schäfervalp finner skydd i stadens julkrubba efter att ha blivit övergiven Det senaste modet inom pastikkirurgi - att skaffa likadana läppar som de onda karaktärerna i tecknade filmer

En lastbilschaufför gråter av glädje när han återfinner den katt som alltid brukade följa med honom på hans resor

Av sofia
1.699
Advertisement

Vem sa att katter är djur att bara ha hemma? Du kan vara en kattälskare även om du har ett jobb som tvingar dig att alltid resa från ett land till ett annat och reser långa avstånd. Precis som Matthew, en lastbilschaufför i Georgia som alltid hade med sig sin fantastiska 3-åriga katt som heter Ashes i sin lastbil under flera år.

Han och katten är verkligen oskiljaktiga, två sanna resekamrater. För Matthew är det en glädje att ha honom vid sin sida och det är lätt att förstå hur han kände sig när hans älskade Ashes försvann från lastbilen.

Matthew couldn't believe it when he got a call saying that his 3-year-old cat Ashes, who had gone missing at a truck...

Pubblicato da Lollypop Farm, the Humane Society of Greater Rochester su Martedì 26 novembre 2019

När han reste förbi Springfield, Ohio, halkade katten av misstag ut ur det enorma fordonet som kördes av hans mänskliga vän. Katten blev rädd när den plöstligt befann sig i en miljö som var helt okänd för den, så den sprang bort och sökte tillflykt bland några buskar.

Desperat försökte Matthew hitta honom igen. Efter att ha återvänt flera gånger till samma plats där han hade tappat bort katten och letat länge utan några resultat, insåg han tyvärr att han nog aldrig skulle se honom igen.
 

image: Lollypop Farm

De följande dagarna planerade han sina resor så att han kunde passera nära Springfield för att få nyheter angående Ashes. Tiden gick och det fanns inget spår av katten. Fram till det ögonblick då en kvinna vid namn Kimberly hittade den rädda och kalla katten längs vägkanten.

Advertisement
image: Lollypop Farm

Kimberly Ashes tog med den till Lollypop Farm, en organisation som är arbetar med att rädda herrelösa eller övergivna djur.

image: Lollypop Farm

På djurskyddshemmet analyserade de omedelbart kattens mikrochip och upptäckte med enorm förvåning att den bodde mer än 2000 km bort. En katt som hade rest långt!

image: Lollypop Farm

Matthew kontaktades av Lollypop Farm och kunde inte ha varit mer lycklig över fyndet. Han rusade omedelbart dit och när han såg att hans  älskade Ashes var frisk, säker och redo att komma hem med honom, kunde han inte hålla tillbaka tårarna och kramade katten som han aldrig trodde att han skulle hittat igen.

Advertisement
image: Lollypop Farm

De känslor som en människa kan känna för sin fyrbenta vän har ibland inga gränser och denna vackra historia med ett lyckligt slut bevisar det. Allt som återstår är att önska Matthew och Ashes många fler lyckliga resor tillsammans!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack