En man räddar en övergiven kattunge som är döv, katten visar honom all sin kärlek och tacksamhet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man räddar en övergiven kattunge…
6 enkla och effektiva sätt att nyttja salt i hemmet En doberman räddar en flicka på bara några månader från en attack av en giftig orm genom att greppa tag i hennes blöja

En man räddar en övergiven kattunge som är döv, katten visar honom all sin kärlek och tacksamhet

Av sofia
10.768
Advertisement

Det finns varelser som har oturen att födas och växa upp under mycket svåra förhållanden och med problem som gör deras liv till en daglig utmaning. Så var det för kattungen som är huvudpersonen i den berättelse som vi nu ska dela med dig, ett djur som verkligen haft otur i livet och som har levt totalt övergiven under flera år, i en situation som även gjorts mer komplicerad på grund av det faktum att katten är döv.

Den kärlek och tillgivenhet som många människor ger sina katter, var för den här katten något helt okänt. Under 12 långa år bodde han i ett garage, under mycket dåliga förhållanden, tills två storhjärtade människor plötsligt beslutade sig för att rädda katten och ta hand om honom.

Vi befinner oss i Texas, närmare bestämt hos välgörenhetsorganisationen Kitty Adventure Rescue League och Sanctuary som hjälper och tar hand om alla de katter som blivit övergivna eller som har det svårt och som riskerar att inte klara sig. Detta inkluderar även katter med funktionsnedsättningar och sjukdomar, såsom exemplevis dövhet som i den här kattungens fall. Kort sagt alla de djur som behöver omtanke och lite extra uppmärksamhet.
 
Karyn Poplin och hennes man Gerald vet detta mycket väl och paret, som spelar en nyckelroll i Kitty Adventure Rescue, ägnar mycket av sin tid åt att rädda katter i Dallas och Fort Worth-området. När de stötte på den döva kattungen som lämnats i ett garage, var det emellertid inte en räddning som alla andra.
 
Den lilla katten, som fått namnet korporal Nobby Nobbs, blev bokstavligen en del av Gerald och Karyns familj. Från det ögonblick då paret räddade katten från den fruktansvärda situation som den levde i har han inte slutat visa all sin  kärlek och uppskattning en enda sekund.
 
Ända sedan de tre möttes första gången har de varit oskiljaktiga. Nobby Nobbs älskar helt enkelt paret som tog honom med sig och det verkar nästan som om han är medveten om att dessa två mänskliga vänner gett honom en andra chans i livet. Nobby söker nästan alltid efter deras uppmärksamhet och kärlek och somnar tryggt i knät eller i famnen på dem. Det som är underbart är att allt detta sker trots att katten är döv, vilket dock gör att han ofta jamar med en mycket hög ton, på grund av bristen på röstkontroll.
 
Kort sagt, när vi återberättar historier som denna inser vi att det finns många varelser i vår omgivning som behöver hjälp och att det räcker med att ägna lite extra uppmärksamhet åt dem för att i gengäld få en tacksamhet som varar för evigt.
 
Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack