De räddar livet på en katt för att adoptera bort den, men den "väljer" att stanna hos dem - TittaPaVideon.se
x
De räddar livet på en katt för att…
Den här söta hunden kan inte sluta säga En generös herrfrisör ger en hemlös man ett nytt utseende och han fäller tårar av glädje över sin förändring

De räddar livet på en katt för att adoptera bort den, men den "väljer" att stanna hos dem

23 Juli 2020 • Av sofia
13.978
Advertisement

"Att äga" ett husdjur är en mycket gammal sed. På senare tid har emellertid människor fått en mer mognen medvetenhet angående detta. Tidigare brukade folk faktiskt gå till djuraffären för att köpa ett, som om det var ett objekt. Lyckligtvis går vi idag till djurskyddshem och adopterar ett husdjur för att förändra deras liv till det bättre. Men vem är det som väljer vem? Det är aldrig något som sker slumpmässigt, du väljer och du blir vald. Detta är just en sådan berättelse om kärlek vid första ögonkastet.

via: Love Meow

I början av 2020 kom en liten kull av kattungar på bara några veckor till ett djurskyddshem i Montreal, Kanada. Ungarna hade hittats på gatan och var i mycket dåligt skick.

Deras mamma var förmodligen död och de behövde assistans 24-timmar om dygnet. Ett team av volontärer tog hand om dem medan kattungarna kämpade för att överleva.

En av operatörerna, Jess, tog hem kattungen och gav den namnet Baby Mars. Hon höll den varm och matade den varannan timme. Till att börja med visste hon inte om han skulle klara sig, men "tigern" hade en stor vilja att överleva.

Efter många dagar och mycket ansträngning började kattungen äntligen återhämta sig. Jess väntade tills han var stark nog med målet att hitta en familj för honom.

Advertisement

Dagen kom då det var dags att presentera honom för Coralie, en vän som hade planerat att låta honom umgås med sina katter innan han adopterades bort till en familj. Men Baby Mars hade redan en egen plan i åtanke.

Så fort han träffade kvinnan "valde han" henne som sin nya mamma. Han följde henne ständigt och stod alltid bredvid henne.
 

Trots att han var liten lyckades han vinna de andra katternas respekt och uppmärksamhet. Till slut var Coralie tvungen att ge efter för det söta lilla ansiktet och ögonen som nästan hade ett mänskligt uttryck.

Det var nu tydligt att det inte längre fanns något behov av att hitta någon som kunde adoptera Baby Mars, eftersom han redan var hemma.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack