En svart katt charmar alla med sitt gulliga utseende, hon hittades ensam i en övergiven gränd - TittaPaVideon.se
x
En svart katt charmar alla med sitt…
Man och hustru firar 60-års bröllop och har på sig likadana kläder som de hade när de gifte sig 2 papegojor konverserar med varandra och deras röstlägen och gester ser nästan mänskliga ut

En svart katt charmar alla med sitt gulliga utseende, hon hittades ensam i en övergiven gränd

10 September 2020 • Av sofia
5.450
Advertisement

Varje dag, på och utanför webben, läser vi berättelser om människor som räddar livet på hundar och katter som inte har ett hem eller en familj. Sanningen är dock att dessa djur ger minst lika mycket tillbaka genom att förändra deras räddares liv till det bättre. Sådana händelser sker om och om igen och fler och fler individer inser värdet av den ovillkorliga kärlek och tacksamhet som endast dessa varelser kan visa.

via: Love Meow
image: Instagram

Historiens huvudperson är en kattunge som heter Aela. En kvinna hittade henne på en bakgård i Kalifornien när hon bara var några dagar gammal. Den lilla kattungen hade till och med ögonen stängda fortfarande.

image: Instagram
Advertisement
image: Instagram

Den vänliga kvinnan väntade på att mammakatt skulle dyka upp, men det gjorde hon inte. Så hon kontaktade Wrenn Rescues, en volontärorganisation som ägnar sig åt att rädda och hjälpa djur.

image: Instagram

Ashley Kelley, en aktivist i gruppen, var den som skötte situationen. Så snart hon såg katten insåg hon genast att kattungen ännu inte hade öppnat ögonen.

image: Instagram
image: Instagram

Det var nödvändigt att mata katten med en speciell sond som var anpassade efter henne. Aela, som hon döptes till, insåg att hon var trygg, kopplade av och tog en lång tupplur.

image: Instagram

Ju fler dagar som gick desto bättre gick det för den lilla katten som blev friskare, starkare och mer livlig. Hon är tillgiven, gullig och ger all den kärlek hon kan tillbaka.

image: Instagram
image: Instagram

Bland de saker som kännetecknar henne har vi hennes bedårande lilla nos. Aela har ett förtrollande litet ansikte som gör henne väldigt speciell och fängslande. Hon älskar att leka, sova, rulla runt på sin filt och borstas med en tandborste. Den som tog hand om henne har utan tvekan gjort en extraordinär sak.

image: Instagram

Varje gång hon uttrycker sin tacksamhet genom att spinna och pussas, känner alla hennes mänskliga vänner sig så nöjda och glada över att ha fått bevittna detta under.

Nu undrar man ju verkligen vem det egentligen var som räddade vem?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack