Den här hunden sätter sig bredvid sin matte och väntar på skolbussen tillsammans med henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden sätter sig bredvid…
Efter att ha blivit avvisad av sin mamma hittade den här tigern kärlek och omtanke i en hund Pappan får reda på att dottern mobbar en kamrat och som straff får hon stanna hemma medan han tar med den andra flickan på shoppingtur

Den här hunden sätter sig bredvid sin matte och väntar på skolbussen tillsammans med henne

Av sofia
4.855
Advertisement

Vi kommer aldrig tröttna på att prata om hur underbara djur hundar är. Med sin härliga personlighet och sin ovillkorliga kärlek kan dessa djur verkligen förbättra vardagen och livet för dem som bestämmer sig för att ta hand om en.

De blir verkliga livskamrater som kan ge människor tillgivenhet och skydd i sådana mängder som man oftast inte kan finna hos människor. Å andra sidan är det en naturlig läggning som hundar har i harmoni med sina familjemedlemmar. Ägarna till hunden som vi håller på att visa dig nu vet detta mycket väl. Hans mission är att skydda familjens lilla dotter precis som en förälder skulle göra.
 

via: Today.com

Medan flickan väntar på skolbussen framför huset sitter den stora hunden bredvid henne och väntar tills bussen kommer. Sällskap, vård, skydd och kärlek, gesten hos detta vackra djur är en blandning av allt detta, så mycket att barnets mamam inte kunde låta bli att filma och dela denna morgon show.

Hunden sitter och tyst, väntar på att den gula bussen kommer fram och att barnet kommer ombord utan problem och sedan springer den tillbaka till ytterdörren. Det är helt normalt att en hund alltid följer sin ägare, det som dock gör denna hund extraordinär är att den väntar tålamodigt tills den lilla ägaren kommer på skolbussen.

Det är som att den var hennes förälder. Detta stora husdjur verkar behandla flickan som att hon var hans valp. Ett scenario fyllt av omtanke och kärlek som alla borde ta inspiration från. Dessa underbara varelser kan verkligen vara redo att göra allt för oss!

Advertisement

Nedan finner du länken till videon som visar hunden med sin starka förädrarinstinkt:

https://www.youtube.com/watch?v=WsfkcPx9ASc

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack