En 3-årig ficka håller sin syster i famnen för första gången och blir alldeles förälskad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 3-årig ficka håller sin syster…
Halvmånarna på naglarna - vad de är och vad de kan avslöja om vårt hälsotillstånd Det här paret har byggt en speciell säng för alla de hundar som de räddat genom åren och som nu bor hemma hos dem

En 3-årig ficka håller sin syster i famnen för första gången och blir alldeles förälskad

Av sofia
5.927
Advertisement

När ett barn får ett syskon, påbörjas en stor förändring i familjen. Den största utmaningen är att acceptera det faktum att föräldrarna från och med nu kommer att delas med en annan varelse, liksom lek och uppmärksamhet. Inte alla barn ser positivt på att ha en bror eller syster men lyckligtvis övervinner syskonkärleken i långa loppet alla hinder.

För Molly, en gullig liten 3-årig tjej, var lillasysterns ankomst en stor nyhet. Efter att ha väntat på att få se henne i 9 månader, skulle hon äntligen få hålla henne i sina armar på ett sätt som bara en äldre syster kan göra.

När Molly fick chansen att se sin nya lillasyster var det mycket tydligt hur hon kände

Molly besökte sin mamma på sjukhuset där hon nyligen hade fött lilla Cora. Föräldrarna lägger barnet i armarna på den äldre systern och trots mammans rekommendationer att "vara försiktig" kan Molly verkligen inte motstå sin önskan att krama om sin lilla syster.

Hon håller henne försiktigt, pussar henne och kramar henne. "Du har precis kommit ut ur mammas mage. Nu ska jag inte släppa dig mer" viskar hon till lilla Cora, med luften från som att hon var någon som redan har förstått mycket om livet, trots att hon bara är tre år gammal!

Cora, även om hon inte är medveten om vem som håller henne i sin famn, kommer snart att inse att hon har en äldre syster som älskar henne, är omtänksam och försiktig precis som sin mamma. Lyckligtvis fångades ögonblicket med en video som kommer att röra familjen till tårar om och om igen även flera senare!

Titta på hela videon!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack