Efter att ha blivit påkörd kramar den här gulliga lilla ugglan om mannen som räddat livet på den - TittaPaVideon.se
x
Efter att ha blivit påkörd kramar…
En mammas pussar lindrar smärta och läker sår enligt vetenskapen Om du vill vara tillsammans med en kvinna född i Vädurens tecken måste du veta hur man gör, det är inte något som alla klarar

Efter att ha blivit påkörd kramar den här gulliga lilla ugglan om mannen som räddat livet på den

27 November 2019 • Av sofia
3.203
Advertisement

Vem har sagt att djur inte upplever samma känslor som vi människor och framför allt att de inte vet hur de ska uttrycka dem till fullo? Det finns verkligen många exempel som bevisar motsatsen och de kommer inte bara från hundar och katter - de vanligaste husdjur - utan också från varelser där vi inte hade kunnat förvänta oss det.

Detta är fallet med den söta lilla ugglan som är huvudperson i dagens berättelse, ett exemplar som är mycket speciellt men som också haft mycket otur. Tack vare människors omsorg och tillgivenhet har den dock lyckats återhämta sig och valde att visa sin tacksamhet gentemot en av dessa personer på ett mycket speciellt sätt.


image: Imgur

Namnet är GiGi och hon är en ugglehona från Virginia som fördes till Wild at Heart Rescue Association, i Mississippi, efter att ha fått en allvarlig huvudskada med hjärnskakning, förmodligen efter att ha blivit påkörd på gatan. Ett kritiskt tillstånd i kombination med en svår luftvägsinfektion och parasiter i kroppen.

Som tur var fick den stackars ugglan omedelbart all nödvändig vård, även om läkarna inte hade mycket hopp för att GiGi skulle återhämta sig. Bland dem fanns även chefen för anläggningen Douglas Pojeky, känd som Doug, med sin speciella förmåga att knyta an med fåglarna, så pass mycket att han betraktas som "mannen som kunde tala med rovfåglar".

image: Imgur

Mellan GiGi och Doug var det vänskap vid första ögonkastet och förutom all behandling som den magnifika ugglan fick genomgå var det faktum att ha träffat en person som kunde ge henne all sin mänskliga värme av enorm betydelse i sammanhanget.

För att tacka bestämde sig djuret för att genomföra en helt naturlig gest som även människor gör när de respekterar och bryr sig om varandra, nämligen att kramas. Du läste rätt, efter några dagar som Doug varit borta från kliniken, kramade GiGi om honom med sina stora vingar och vilade huvudet på mannens axel.
 

Advertisement
image: Imgur

Ett mycket kärleksfullt och varmt välkomnande av mannen som hade räddat henne och lyckats få henne att må bättre. En gest som fyllde Doug och de andra på Wild at Heart Rescue med starka känslor och när Doug inte fanns där, visade rovfågeln tecken på lidande.

En mycket spännande historia, som återigen visar hur rena och underbara känslor djur kan uttrycka gentemot sina mänskliga vänner, även om det rör sig om blyga exemplar som exempelvis ugglor.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack