En 6-årig flicka ritar vattkoppor på kroppen för att slippa gå till skolan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 6-årig flicka ritar vattkoppor på…
Adoptivmamman till den här lilla flickan med Downs syndrom har fotat sin dotters första leende Mormorn mår plötslit dåligt och hennes barnbarn överlever i spjälsängen i 5 hela dagar

En 6-årig flicka ritar vattkoppor på kroppen för att slippa gå till skolan

Av sofia
735
Advertisement

Många barn börjar sin skolkarriär fulla av glädje och nyfikenhet gentemot det som verkar bara vara ännu ett vackert och nytt äventyr - många andra tröttnar dock snart på denna nyhet och för att få stanna hemma och leka skulle de göra vad som helst. Vem av er har aldrig fejkat en influensa eller magont, bara för att övertyga mamma eller pappa att inte tvinga er att gå till skolan? Den här 6-åriga flickan, Lily Schooley, gick steget längre och visade sig ha en riktig talang för bedrägeri.

via: The Sun

Lilla Lily från Saint Austell, Cornwall (UK), är en väldigt söt liten flicka och en noggran iakttagerska. I sin klass hade hon märkt att flera barn var frånvarande och tvingades stanna hemma på grund av vattkoppor. "Kanske är det här lösningen för att slippa gå till skolan?" måste Lily ha tänkt. Väl hemma lade den lilla flickan upp sin plan, hon skulle lura sina föräldrar genom att låtsas ha vattkoppor, så att hon slapp gå till skolan. Hennes enda misstag? Att ha använt en permanent tuschpenna!

Lilys mamma Charlotte förklarade att hennes dotter skulle ha förhör i skolan dagen efter och plötsligt dök hon upp med röda prickar och ville absolut inte sätta sin fot i skolan. Efter att ha lånat en röd tuschpenna för att "göra sina läxor", försvann den lilla flickan och återvände kort efteråt till sin mamma och klagade på grund av en plötslig klåda - "Jag tror att jag har vattkoppor, mamma, jag kan inte gå till skolan i morgon."

Advertisement

Båda Lilys föräldrar märkte genast vad den lilla flickan gjort, men utan att säga något spelade de med: "Tja, vi måste nog ta dig till läkaren direkt." När hon hörde dessa ord försökte Lily omedelbart sudda bort de falska röda prickarna som hon hade ritat med tuschpennan över hela kroppen, men hon hade inte tänkt på det faktum att hon hade använt en permanent tuschpenna. Även med hjälp av sin mamma, tvål och alkohol försvann inte dessa prickar omedelbart och Lily tvingades gå till skolan nästa dag, och visa alla denna pinsamma röra. Det var svårt för henne att förklara för alla sina kamrater att hon inte var smittsam och att de kunde vara nära henne!

Den här lilla busungen lärde sig säkerligen en läxa!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack