Den här katten heter Narnia och är en chimär - halva kroppen är svart och den andra är grå - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här katten heter Narnia och är…
6 drag hos en stark kvinna som du bör känna till om du vill vara en del av hennes liv En krabba försvarar sig med kniv för att inte bli tillagad av restaurangens kock

Den här katten heter Narnia och är en chimär - halva kroppen är svart och den andra är grå

Av sofia
3.778
Advertisement

Kattens skönhet och elegans är obestridlig. Hur många gånger tidigare har vi lagt upp bildgallerier där dessa underbara kattdjur varit huvudpersoner? Mycket ofta kommer deras skönhet just från pälsen och färgen den har, oavsett om det rör sig om fläckar eller enfärgad päls. Katter kan verkligen vara naturens underverk, just som huvudpersonen i vår berättelse, vars namn är Narnia.

via: People

Denna söta kattunge föddes i mars 2017 i Frankrike och har "två ansikten". Även om vi i livet tenderar att distansera oss från människor med flera eller dubbla personligheter, kan vi dock inte motstå den här kattens särdrag, en del av kroppen har en tjock grå päls, medan den andra delen är svart.

Narnia är en chimär, eller snarare det fenomen inom vilket samma levande organism innehåller celler som tillhör eller härrör från en annan art eller annan person. Namnet härrör från den grekiska myten om chimaira, en mytologisk varelse som bestod av delar av olika djur och varelser.

Det var ägaren Stephanie Jimenez som lade märke till denna egenhet och som på sin Instagram-sida har publicerat dussintals mycket gulliga och roliga fotografier av sin speciella katt.
 

Advertisement

Blev du lika förälskad som vi i Narnia, katten med "dubbla ansikten"?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack