Den här adopterade kattungen bjuder sin nya matte på ett gulligt leende varje gång hon tar ett foto - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här adopterade kattungen bjuder…
Det här är Höstblåsor- den jobbiga sjukdomen som drabbar barn och som man bekämpar genom att vidta några enkla hygienåtgärder

Den här adopterade kattungen bjuder sin nya matte på ett gulligt leende varje gång hon tar ett foto

Av sofia
6.512
Advertisement

Ibland kan hundar och katter förvåna oss med beteenden och sätt som lyser upp våra dagar och lyckas få oss att le även i de mörkaste stunderna.

Det är ingen slump att många människor älskar sina fyrbenta vänner som om de var riktiga familjemedlemmar, livskamrater att alltid ha vid sin sida som kan känna empati och väcka sympati även genom att bara finnas där, närvarande för sina mänskliga vänner hela tiden.

Så är det också för kattungen som heter Blossom, en bedårande liten katt som med sin speciella "förmåga" snabbt blivit populär på nätet.

via: Daily Mail

De första veckorna i Blossoms liv var inte lätta. Hon föddes på gatan men hade turen att bli adopterad av Lauren Boutz. Den amerikanska kvinnan tillbringar mestadels av sin tid med att hjälpa de herrelösa kattungarna i sin stad, Albuquerque, att hitta ett hem som välkomnar dem och älskar dem.

Och så var det också för Blossom. Med sin passion för katter, kunde Lauren inte göra annat än att överösa Blossom med tillgivenhet och katten beslutade att svara på hennes tillgivenhet på ett riktigt unikt sätt.

Varje gång Lauren eller hennes pojkvän tar telefonen för att ta en bild av Blossom, poserar kattungen bokstavligen och ger sina mänskliga vänner ett bedårande leende. Blossoms ansiktsuttryck kan inte beskrivas på något annat sätt, utom med ordet "leende".
 

Advertisement

Hennes bilde blev snabbt populära på nätet, fyllde många människor med glädje och skratt och fick tusentals delningar och gillningar. Det räcker ju med att titta på dem för att inse hur detta lilla djur, även med en liten gest eller ett ansiktsuttryck, kan förmedla väldigt stora känslor till sin omgivning.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack