Den här stödläraren bjöd sina 6 små elever på sitt bröllop - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här stödläraren bjöd sina 6…
Den här killen har friat i en månad utan att hans tjej märkte det Hunden måste opereras så ägaren bestämmer sig för att sälja sin bil för att ha råd

Den här stödläraren bjöd sina 6 små elever på sitt bröllop

Av sofia
909
Advertisement

Det finns människor som är så engagerade i sitt arbete att det blir en mycket viktig del av deras liv. En lärares jobb kräver till exempel mycket arbete även utanför klassrummet och därför bildas det ibland en väldigt speciell relation mellan lärare och elever . Kinsey French, till exempel en stödlärare, är mycket engagera i sina sex speciella små elever - så pass mycket att hon inte ens kunde föreställa sig sitt bröllop utan deras närvaro.
 

via: Today

När kvinnan tog det stora steget och gifte sig med sin gamla klasskamrat Josh, hennes livs stora kärlek, spelade också hennes sex elever en avgörande roll under evenemanget. Barnen är alla mellan 7 och 11 år och är en integrerad del av familjen Kinsey.

"Jag ville gifta mig med min prins och ha alla mina nära och kära vid min sida", berättar den unga läraren och så blev det. En vacker ceremoni, tillsammans med hennes nära och kära, inklusive de sex mycket speciella barn som hon tar hand om varje dag i skolan.
 

Kinsey French undervisade i samma skola där hon träffade sin make - Christian Academy of Louisville Rock Creek - och under tre år var hon en del av ett inkluderande utbildningsprogram för studenter med Downs syndrom.
 

Advertisement
image: WLKY

Även Joshs frieri skedde på skolans område, inför Kinseys små studenter, ett tydligt tecken på att skolan och hennes jobb som lärare spelar en mycket viktig roll även i parets liv.

"När jag berättade för Josh att jag ville att mina elever skulle delta på bröllopet var han helt överens och såg fram emot att inkludera dem under denna speciella dag" berättar hon. "Vi pratar mycket om mina elever, så pass mycket att Josh säger: 'Tja, de är som en familj även för mig nu.'

Alla barn var mycket glada över att delta i bröllopet tillsamman med deras älskade lärare och deras föräldrar blev också mycket tagna av denna inbjudan: "Jag känner verkligen att Kinsey behandlar min dotter Kate och hennes andra elever som om de vore en del av hennes familj" berättar mamman till Kate, en av de små flickorna. Lilla Kate berättade faktiskt för hela staden att hon var bjuden på Kinseys bröllop.

Barnen deltog alla aktivt i ceremonin - en del bar hennes slöja, andra kastade blomblad längs altargången och de tyckte alla om mottagningen (med mat!) och den del där de dansade tillsammans.
 

Advertisement
image: WLKY

Ett oförglömligt bröllop fullt av kärlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack