Den här lilla damen har fått flera tusen följare genom att lägga upp sina hemlagade recept - TittaPaVideon.se
x
Den här lilla damen har fått flera…
En blind friidrottare betalar sin resa till tävlingen genom att sjunga på tunnelbanan och vinner bronsmedalj Den här polisen ser en hemlös man på gatan så han går fram och hjälper honom att raka sig

Den här lilla damen har fått flera tusen följare genom att lägga upp sina hemlagade recept

29 September 2019 • Av sofia
1.089
Advertisement

Sociala nätverk, och mer generellt, nätet är utmärkta utgångspunkter för att starta ditt eget företag eller ett projekt som kanske legat i byrålådan under en längre tid. För att nå "framgång" är allt du behöver rätt idé. Det är inte lätt, självklart, men ofta döljer sig den eftertraktade framgången bakom de enklaste idéerna. Denna mexikanska mormor, till exempel, har öppnat en matlagningskanal på Youtube, där hon visar hur man förbereder hemlagade recept med livsmedel från sin gård. En mycket enkel idé att förverkliga och som fått 600 tusen följare efter bara några veckor från öppningen av kanalen.

Angela är en mexikansk mormor som alltid har odlat och ätit vad hennes trädgård och hennes djur erbjudit henne och som nu utan alltför många anspråk, vill dela ett "forntida" kulinariskt arv som utnyttjar de oändliga möjligheterna på nätet. Ett arv som vi kanske i de flesta fall idag förlorat. "Från min gård till ditt kök" är mottot och titeln på Angelas Youtube-kanal. Hennes recept har fått ett stort antal följare på mycket kort tid - ett faktum som visar hur många människor som idag fortfarande lockas av ett liv i enkelhet. En icke-banal observation om vi tänker på alla influencers som varje dag ger en ytlig och konstgjord representation av den värld vi lever i.
 

Angelas styrka ligger i hennes äkthet och även i hennes känsla för matlagning som lyckas fånga uppmärksamheten hos tittarna som vill se mer eller prova recepten från förr. En annan av de starka sidorna hos "Från min gård till ditt kök" är att vi blir påminda om våra mor- eller farföräldrar, en dimension som vi inte längre är vana vid och som vi tänker tillbaka på med nostalgi.

Advertisement

Om du vill börja laga några av de läckra typiska rätterna från en avlägsen tradition, kan du titta på Angelas kanal. En riktig influencer.

Tags: KökMatBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack