Den här kvinnan säger upp sig för att leta efter sin hund och hittar henne igen efter 57 dagar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan säger upp sig för…
Hon är 103 år gammal och vinner 100 meter guld - hon är den äldsta kvinnan som deltar i en springtävling i sitt land Den här pojken med Downs syndrom lyckdes inte få jobb som modell, men nu är han en stjärna på nätet

Den här kvinnan säger upp sig för att leta efter sin hund och hittar henne igen efter 57 dagar

26 September 2019 • Av sofia
4.160
Advertisement

Den kärlek man känner för en hund eller för ett annat husdjur är något som inte kan beskrivas med ord, speciellt inte för de som aldrig haft lyckan att ha en fyrbent vän under sin barndom eller vid något annat skede i livet. Den som har en hund, vet vad det betyder att ha ett djur som är lojalt vid sin sida och vet också hur mycket smärta man kan känna när man förlorar ett. Carole King, en kvinna från Washington, hade förlorat sin älskade hund, men hon gav inte upp förrän hon hittade henne... 57 dagar senare.
 

Under en kort semester i Montana förlorade Carole och hennes man Verne sin vackra lilla hund Katie, en border collie med svart och vit päls. Paret vilade på hotellet när en storm plötsligt bröt ut och gjorde att deras hund smet. Åskan och blixten måste ha skrämt den stackars lilla hunden väldigt mycket, som i panik flydde efter att ha hittat en väg ut från hotellet.

När ett husdjur förloras är chanserna att hitta det inte alltid särskilt stora. Men trots detta gjorde Carole och hennes man allt de kunde för att försöka hitta Katie.

image: Pexels

Paret är två föredetta poliser och de tog till all sin kunskap för att försöka hitta sin hund. Natten då Katie försvann, letade hennes ägare efter henne till fyra på morgonen och kammade igenom området och omgivningarna så noga som möjligt, trots mörkret. Därefter delade makarna ut cirka 500 flygblad med foton på Katie och fortsatte att sprida nyheten på sociala medier. Paret antog också mer innovativa metoder i hopp om att hitta sin hund, inklusive kameror och djurfällor fulla av hennes favorit snacks.

När Carole insåg att hon inte längre kunde kombinera sin sökning efter Katie med sitt arbete, bestämde hon sig för att säga upp sig "Katie var viktigare för mig. På jobbet sa jag helt enkelt att jag skulle jobba veckan ut och att jag sedan skulle ha slutat."

Advertisement

57 dagar efter hennes försvinnande gav det oändliga sökandet äntligen positiva resultat. Katie hittades i en liten stad i en annan stat, uttorkad och 5 kilo magrare. Caroles glädje över att få omfamna sin lilla hund var obeskrivlig. Efter en och en halv månad av forskning hade historien om Katie och hennes familj äntligen fått det lyckliga slutet som de alla förtjänade.

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack